Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ayrıca bizim forumda bir arkadaş otomatik parlaklık açık iken sürekli en düşük ışıkta takılı kaldığını yazmıştı , ayrı sorun bende de vardı. Fabrika ayarlarına dönünce o sorun düzeldi.
1544951518
Sürüm aynı 10.1.1.0
Ben yurtdışı forumlarda , fabrika ayarlarına dönerek sorunun giderildiğini okudum. Dün akşam %44 şarj sabaha kadar kendikendine %10a düşünce hemen fabrika ayarları sıfirladim.
Bir kaç gün deneyeceğim. Sonucunu yazarım.
Arkadaşlar merhaba, geçen hafta 10.1.1.0 güncellemesi yaptım. 1 haftalık kullanım süresince pil tuketiminde bir değişiklik yoktu.
Fakat son 2 gündür pil tüketimi çok fazla. Gece %40 olarak bıraktığım telefon sabah %10 du. Şok oldum. Sorun guncellemeden midir? Yoksa başka bir sorun mu vardır.
Merhaba arkadaşlar , bende bugün 10.0.3 den 10.0.2 ye döndüm ve 10.1.1 stable romu linkten indirerek yükledim sorunsuz bir şekilde.
Şimdilik gördüğüm tek fark daha az ram kullaniyor olması. Daha önce %60 altına zor düşerken şu anda %35-40 arasında.