memet0acar kullanıcısının son içeriği

1. M

MIUI 11 Mi 8 Global Kararlı V11.0.6.0 PEAMIXM İndirme Bağlantıları

Güncelleme sırasında rom un beta olduğunu ve beta iznim olmadığı için yükleme yapmıyor. Kararlı yazıyor başlıkta ? Aynı hatayı alan veya çözümü var mı
  2. M

Rom Mi 8 Global Kararlı Miui V10.2.1.0 Fastboot İndirme Bağlantısı

Nasıl yani bu romu indirip telefondaki updaden yükleyebilir miyim
  3. M

Merhaba arkadaşlar 10.1.1.0 dan global betaya nasıl geceriz ? Bu en güncel beta romlar ı hangi kaynaktan indirebilirim. Teşekkürler
  4. M

Dur bakalım zamanla pişman olacaksın :)
  5. M

Mİ 8 Güncelleme geldi

Sakın ha bu güncelleme tekrar gelse bile yapma. Sonra sinir stress olursun
  6. M

Mİ 8 Güncelleme geldi

Mi 8 10.1.1.0 ile hatalar geldi sorun çözümü yerine. Mi 8 aldığıma pişman olacağım
  7. M

Mİ 8 Güncelleme geldi

Ayrıca bizim forumda bir arkadaş otomatik parlaklık açık iken sürekli en düşük ışıkta takılı kaldığını yazmıştı , ayrı sorun bende de vardı. Fabrika ayarlarına dönünce o sorun düzeldi. 1544951518 Sürüm aynı 10.1.1.0
  8. M

Mİ 8 Güncelleme geldi

Ben yurtdışı forumlarda , fabrika ayarlarına dönerek sorunun giderildiğini okudum. Dün akşam %44 şarj sabaha kadar kendikendine %10a düşünce hemen fabrika ayarları sıfirladim. Bir kaç gün deneyeceğim. Sonucunu yazarım.
  9. M

Mİ 8 Güncelleme geldi

Arkadaşlar merhaba, geçen hafta 10.1.1.0 güncellemesi yaptım. 1 haftalık kullanım süresince pil tuketiminde bir değişiklik yoktu. Fakat son 2 gündür pil tüketimi çok fazla. Gece %40 olarak bıraktığım telefon sabah %10 du. Şok oldum. Sorun guncellemeden midir? Yoksa başka bir sorun mu vardır.
  10. M

Merhaba arkadaşlar , bende bugün 10.0.3 den 10.0.2 ye döndüm ve 10.1.1 stable romu linkten indirerek yükledim sorunsuz bir şekilde. Şimdilik gördüğüm tek fark daha az ram kullaniyor olması. Daha önce %60 altına zor düşerken şu anda %35-40 arasında.
Üst Alt