melonia38 kullanıcısının son içeriği

1. M

Yardım Takılma donma sorunu

Merhaba arkadaşlar. Aylardır hatta 1 yıldır telefona miui 12 gelmesini bekliyordum. Sonunda gelmişti bildiğiniz üzere. Fakat şöyle bir sorun var. Sürekli donuyor takılıyor. Menüdeyken oluyor özellikle. Bir de youtube premiumda bir sorunum var. Bu önceden beri var. Bildiğiniz gibi youtube premium...
  2. M

Yardım Yavaş şarj doluyor.

Merhaba telefonuma yaklaşık 2 hafta kadar önce MIUI 12 Eu beta rom kurdum. Her şey güzel gidiyor. Biraz kasma olsa da alıştım artık kullanıyorum. Ama son bir kaç günde telefonum yavaş şarj olmaya başladı. Önceden %20 gibi takardım. 1 saat bile geçmeden 70-80 çıkarlarını görürdü. Şimdi %20den 1...
  3. M

Yardım Telefon şarj olmuyor.

Arkadaşlar merhaba.. Bir önceki açtığım konuda telefonun suya düştüğünü söylemiştim. Yaklaşık 1 gün pirincin içinde durdu. Şuan telefon çalışıyor dokunmatiğinde, kamerasında veya başka bir yerinde problem yok. Ama telefon şarj olmuyor. Şarj 50 de sabit kaldı. Soket mi bozuldu yoksa hala içinde...
  4. M

Sohbet Başıma gelmeyen kalmadı :)

Arkadaşlar herkese merhaba. Bugün başıma gelmeyen kalmadı ben de buraya yazmak istedim. :) Bağ evine gezmeye gitmiştik. Önünden Erciyes dağından gelen bir dere akıyor. Dereye gidecektik. Gitmeden önce erik toplamak istedik biraz. Ağaca çıkarken telefon cebimden düştü. Arkadaki cam RedMi...
  5. M

Soru Debloat için yardım

Ben az önce telefonun ekran süresi uzun olsun diye debloat yaptım. Ama yaptığım otomatikti yani Cmd ekranı üzerinden otomatik mi uygulamalarını kaldırdı. Bunun yanında benim galeri uygulamam ve müzik uygulamam da silindi. Bunları nasıl getireceğim tekrardan? Veya google playda kullanılan daha...
  6. M

Yardım Ses sorunu

Merhaba arkadaşlar. Ben daha yüksek ekran süresi almak için öneriler doğrultusunda Miroom yükledim. Ve ekran süresi orijinal miui11 Roma göre daha iyi diyebilirim. Ama benim mikrofondan ses az çıkıyor. Ne yapsam yapayım yükseltemedim. Eski roma geri dönmek istemiyorum yoksa onda ses yüksekti...
  7. M

MIUI 11 Şarj problemi

Merhaba arkadaşlar. Ben birkaç gündür beta romlar kuruyordum. Hem test amaçlı hem de hani daha iyi olur mu diye. En son kurduğum Android 10 MIUI 11 romdu yanlış hatırlamıyorsam. Ve telefonun ekran süresi 6-7 saate kadar çıkıyordu. Neyse sonra beta olduğu için tüm romlar bende telefonu orijinal...
  8. M

Yardım Romdan sonra..

Merhaba hayırlı günler. Ben dün gece telefonuma Mirom mu ney var ya ondan yüklemiştim. Telefonumda en ufak bir sıkıntı yok performans olarak. Fakat dün kulaklığımdan çok yüksek ses alabilirken şuan alamıyorum. Romu yükledikten sonra böyle oldu. Bir çözümü varsa alabilirim. Çünkü dışarıdaki...
  9. M

Yardım Note 8 Cihazımın menüsü?

#Güncel
  10. M

Soru Note 8 Telefonum ile İlgili Bir soru?

Merhaba hayırlı akşamlar. Ben dün itibariyle telefonuma farklı bir rom yükledim. Merak ettiğim şey şu. Diyelim ki haziran ayı geldi ve Android 10 ile birlikte Miui12 güncellemesi geldi. Benim telefonum sistem güncellemesiyle o güncellemeyi alabilecek mi? Yoksa internetten falan stabil çıkınca...
  11. M

Soru Redmi Note 8 Telefonum

Merhaba hayırlı akşamlar. Benim telefonumu kasım ayında aldım. Ama telefonum yurt dışı telefon. Ve İmeisi farklı bir cihaza kayıtlı. Meral ettiğim şeyler şu. Birincisi telefonum açılırken en altta " Unlock " yazıyor. Bu ne demek merak ediyorum. Yani kilitli değil demek normalde. Fakat merak...
  12. M

Yardım Xiaomi Redmi Note 8 Cihazım

Selamlar. Ben şahsen acele mi ediyorum yoksa nedir bilmiyorum fakat bir an önce telefonuma Miui 12 ve Android 10 güncellemesini kurmak istiyorum. Yardımcı olabilecek birisi varsa güzel olur. Çoğu siteyi gezdim. Redmi Note 7 ye bile güncelleme verilecek falan derken note 8 için çok az şey gördüm...
Üst Alt