Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba herkese Poco X3 NFC cihazımı Mi Recovery menüsünden tuşlar ile sıfırladım telefon kendi kendine kapanıyordu sıfırladıktan sonra düzeldi ancak sıfırlamadan önce mis gibi oynadığım oyunları kasmaktan oynayamiyorum yeni rom attım sürüm düşürdüm fabrika ayarlarına çevirdim hiçbiri işe...
Bugün Poco X3 NFC cihazımı global romdan Endonezya rom a geçirdim sürümü de miui 13 den 12.5 e geçirdim telefonu kurup playstore güncellemelerini yaptıktan sonra genshin yükledim oyun içi yüklemeyi yaptı oyuna giriş yapmam aşırı uzun sürdü 20dk gibi bir süre bekledikten sonra oyuna girdim...
Arkadaşlar merhaba Poco X3 NFC cihazımı dün Mi Recovery den sıfırladım bugün cihaza uygulamaları falan yükledim oyunlarda FPS drop yemeye başladı önceden hiç olmazdi Genshin İmpact 5 FPS falan oldu New State Mobile da hiç FPS drop yemezken eğitim sahasında bile drop yemeye başladım sebebi ne...
Arkadaşlar merhaba Poco X3 NFC cihazım dün akşam kendi kendine kapanmaya başladı ana ekrana geliyor 4 5 dakkika sonra kapanıyordu telefonu Mi Recovery den sıfırladım telefonu kurarken de 2 3 kere kapandı açıldı bende kendi haline bırakıp hiç ellemedim şimdi 1 saatdir kullanıyorum bir kapanma...
Arkadaşlar merhaba Poco X3 NFC cihazımı 2 gün önce Endonezya romdan global rom a geçirdim bugün telefonun ön ve arka kamerası gitti kameraya bağlanilamiyor hatası alıyorum ne yapmalıyım Miui 13 güncellemesi var yapsam düzelir mi ?
Yarın Poco X3 NFC cihazımı aldığım telefoncuya götürüp global rom a çevirmeyi düşünüyorum . Cihazıma Bluetooth kulaklığımı bağladığım da ses gelmiyordu ve arayüz de kasmalar ve donmalar oluyordu YouTube videoları ilerlemiyor donuyordu forumda bunun hakkında çok konu açtım çoğu kişi rom...
Arkadaşlar merhaba Poco x3 NFC cihazıma twrp kurmak istiyorum YouTube'dan baktığım videolarda yarım yamalak anlatılmıştı tam detaylı anlatımlı bir video varsa link bırakabilir misiniz teşekkürler
Arkadaşlar merhaba Poco X3 NFC cihazımda endonezya rom kullanıyorum Bluetooth problemi var telefona kablosuz kulaklık bağlayınca telefonda donmalar oluyor YouTube videoları kasa kasa ilerliyor ve WhatsApp , instagram gibi uygulamalarda ses kaydı gönderemiyorum uygulama yanıt vermiyor hatası...
Arkadaşlar merhaba Poco X3 NFC cihazıma kablosuz kulaklığımı bağladığım da cihazda donmalar , kasmalar , YouTube üzerinden video açtığımda videonun dona dona ilerlediğini gördüm bluethooth kapandığım da herhangi bir sorun olmuyor normale dönüyor acaba kulaklık ile ilgili bir sorun mu var dedim...
Arkadaşlar merhaba 4 5 hafta önce bulunduğum şehrin Xiaomi mağazasından Redmi Buds 3 Lite kablosuz kulaklık aldım ancak Poco X3 NFC cihazimda çalışmıyor ses gelmiyor acaba kulaklık telefona uyumlu mu değil ? Uyumlu olup olmadığını nasıl öğrenebilirim
Arkadaşlar merhaba 2 hafta önce bir Xiaomi mağazasından Redmi Buds 3 Lite kablosuz kulaklığından aldım telefonuma bağladığımda ses gelmiyordu , YouTube'dan bir video açtığımda video oynatılmiyor ve YouTube arayüzü kasiyordu diğer bağladığım telefonda böyle bir sorun ile karşılaşmadım
Ne yapmam...
Arkadaşlar merhaba 1 yıl önce bu zamanlar babamın tanıdığı bir telefoncudan yurt dışı Poco X3 NFC aldık.
Cihazı incelediğimde 8 GB ram olduğunu gördüm adama sorduğumda yurt dışı modelinde 8 GB ram var dedi
Poco X3 NFC de 8 GB ram olan bir model var mı ?
Arkadaşlar merhaba İMEİ atılmış Xiaomi telefonuma format atmak istiyorum TWRP kuramiyorum evimde PC yok telefonculara da gitmek istemiyorum format atsam IMEI gitse 1. hatta 8 ay 2.hatta 8 ay kullanma olayı vardı IMEI siz o hala geçerli olur mu ?