melikyasar kullanıcısının son içeriği

1. melikyasar

Sohbet Yeniden mi9 t pro

teşekkür ederim hocam 1763756433 rovalara bakayım hocam
  2. melikyasar

Sohbet Ekran Görüntülerini Alalım Poco F3 İçin

Evet Arkadaşlar Başlıkta da yazdığım gibi ekran Görüntülerini atım bakalım 🙂 İlki Benden Flyme OS 9
  3. melikyasar

Rom MIUI14 Xiaomi.Eu | 14.0.11.0 Stable | Android 12 for Redmi Note 5 Pro

MIUI Xiaomi.Eu | 14.0.11.0 Stable | Android 12 Ported By : @whyred_404 For : Redmi Note 5 Pro ( whyred ) Android Version : 12 (S) Boyut : 2.8 GB Yayın Tarihi : 12,2022 Değişiklik Günlüğü: - • Köklü olmayan + şişirilmemiş rom • Kamera hatası düzeltildi • cts varsayılan olarak geçti...
  4. melikyasar

Rom Funtouch Os 12 Redmi Note 8 Ginkgo Android 11

Funtouch OS 12 Global | Android 11 Cihazlar : Redmi Note 8/8T Temel : Vivo X70 Pro Yapım Tarihi: 06.03.2022 >>Değişiklik Günlüğü Full stock versiyon - Gapps Ekli - etc Kurulum: • Clean Wipe/ Clean Flash hepsini yapın nolur nolmaz • Rom Flaşla • Yeniden Başlat Not: Açılış ekranında...
  5. melikyasar

Soru Note 10 Pro İçin En Performanslı Miui Rom

Arkadaşlar Merhaba. Note 10 Pro aldım en iyi şarjlı ve performanslı miui rom hangisi .şuan 13,0,4 global deyim ve arayüz kasılmaları oluyor
  6. melikyasar

Tema Bu Temanın Adı Nedir ?

7. melikyasar

Yardım Sorunsuz Miui Rom Önerisi

Arkadaşlar Genel olarak sorunu olmayan performansı normal olan arayüzü kasmayan miui rom tavsiyeniz nedir acaba ? şuan miroom 20,3,26 kullanıyorum bildirim sorunları var. Onun dışında sizin önerebileceğiniz hangisi var acaba ?
  8. melikyasar

Çözüldü Redmi Note 8 Rom Atarken Kapandı Açılmıyor.

Merhabalar arkadaşlar. Redmi note 8 cihazıma flyme rom attım.telefonu yeniden başlatınca hiç açılmadı.Sorun nedir Acaba nasıl çözebilirim
  9. melikyasar

Rom Redmi 5 Plus MiuiMiX Rom Miui 12.6 v21.4.1 Android 10

Device : Redmi 5 Plus #️⃣ Build version : 21.4.1 #️⃣ MIUI version : 12.6 Android Version : 10.0 Q Not: Magisk 20.3 veya en son kararlı sürümü kullanın Değişiklik günlüğü: 1. Mido'dan taşınan ilk yapı 2. Düzeltildi parmak izi ve yüz kilidi açma 3. Düzeltildi Bluetooth ortamı 4. Hemen hemen...
  10. melikyasar

Rom Redmi 5 Plus MIUI 12.5 v21.6.9 Çin Versiyon Android 11

MIUI 12.5 v21.6.9 Çin versiyonu Android 11 Yapım tarihi: 16/06/2021 Yapımcı: redblue22 Rom tabanı: MI CC9 21.6.9 Çin resmi Geliştirme sürümü Değişiklikler : Düzeltildi parmak izi Düzeltildi Bluetooth ses Yüz tanıma kilidi çalışıyor Okuma modu çalışıyor Renk düzeni çalışıyor Led ışık çalışma...
  11. melikyasar

Sohbet Miui Arayüzüne Bunu Yüklesek Nasıl Olur ?

Bu Özellik Çok iyi değil mi ? https://giphy.com/gifs/5zQU31eGrA9ZqUczjU
  12. melikyasar

Sohbet Yeni Telefonum Türkiye de Tek Smartisan Nut Pro 2

Uzun Uğraşlar Sonucu Aldığım Telefonum
  13. melikyasar

Tema Covid 19 Tema İcon Paketi

Telefonlarımızı da Koronadan Koruyalım Arkadaşlar clap~~ Link: İndir melikyasar mtz
  14. melikyasar

Yardım Redmi 5 Plus İmei Uçtu

Yurtiçi olan cihazım brick olduktan sonra testpoint ile kurtardık fakat 2 imei de gitti cihazın nasıl eski haline getirebiliriz ?
  15. melikyasar

Satış Xiaomi Mi mix 3 128 gb

Çift ön kamera snapdragon 845 6 gb ram ile pubg gibi bir çok oyunu sorunsuz oynayabilirsiniz. Kasası 10 üzerinden 8 puan alır Resimlerde Gözüken Boya Atmaları Mevcuttur.buda kılıfla kullanımdan dolayı. Cihazın herşeyi aktif sorunsuz çalışmakta Yurtdışı cihaz olup 128 gb versiyonudur imei...
Üst Alt