melike can kullanıcısının son içeriği

1. M

Yardım XİOMİ Mİ9T MIUI V11.0.1.0PFJMIXM güncelleme sorunu

burdan hiç beceremem inanın o kadar profesyonel birisi değilim telefon konusunda. 1583336650 telefonumda magisk sistemi kurulu değildi şuan onun kurulumu yaptım . magisk te 2 tane güncelleme gerekli diyor fakat. magisk önemli bişey mi
  2. M

yedeklemeyi twrp den yaptım . güncelleme indikten sonra yeniden başlat uyarısı geldi o esnada yaptım yedeklemyi fakat telefon açıldıktan sonra güncelleme silinmiş, telefo ayarlarından güncelleme yapmak için dosyayı indirin yazıyordu
  3. M

Yardım mi 9t güncelleme sorunu !

merhabalar imeı yedeklemesi yaptım fakat güncellemeyi sildi telefon , tekrardan güncelleme indirmek durumunda kaldım. şuan güncelleme yapsam alır mı tekrardan ? bu konu hakkında bilgi alabilir miyim
  4. M

merhabalar imeı yedeklemesi yaptım fakat güncellemeyi sildi telefon , tekrardan güncelleme indirmek durumunda kaldım. şuan güncelleme yapsam alır mı tekrardan ? bu konu hakkında bilgi alabilir miyim
  5. M

Güncellemeyi tekrar yükleyip kurulumunu sağlamaya çalışacağım. Umarım bu sefer başarabilirim. Bilginiz için teşekkür ederim.
  6. M

Merhaba. Cihazım yurtdışı cihazı, IMEI kayıtlı. Fakat ilk günden beri güncelleme almıyor bir kaç denedik olmadı.. telefoncuya gösterdik telefonuzda kayıtlar silinir, bu 1 günlük işlem dedi bu konu hakkında fikri ve bilginizi olan var mı ?
Üst Alt