Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
burdan hiç beceremem inanın o kadar profesyonel birisi değilim telefon konusunda.
1583336650
telefonumda magisk sistemi kurulu değildi şuan onun kurulumu yaptım . magisk te 2 tane güncelleme gerekli diyor fakat. magisk önemli bişey mi
yedeklemeyi twrp den yaptım . güncelleme indikten sonra yeniden başlat uyarısı geldi o esnada yaptım yedeklemyi fakat telefon açıldıktan sonra güncelleme silinmiş, telefo ayarlarından güncelleme yapmak için dosyayı indirin yazıyordu
merhabalar imeı yedeklemesi yaptım fakat güncellemeyi sildi telefon , tekrardan güncelleme indirmek durumunda kaldım. şuan güncelleme yapsam alır mı tekrardan ?
bu konu hakkında bilgi alabilir miyim
merhabalar imeı yedeklemesi yaptım fakat güncellemeyi sildi telefon , tekrardan güncelleme indirmek durumunda kaldım. şuan güncelleme yapsam alır mı tekrardan ?
bu konu hakkında bilgi alabilir miyim
Merhaba. Cihazım yurtdışı cihazı, IMEI kayıtlı. Fakat ilk günden beri güncelleme almıyor bir kaç denedik olmadı.. telefoncuya gösterdik telefonuzda kayıtlar silinir, bu 1 günlük işlem dedi bu konu hakkında fikri ve bilginizi olan var mı ?