Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Herkese merhaba, direkt konuya giriyorum. Telefonumu güncellemek istedim indirdim falan sonra yeniden başlattığımda recovery ekranında kaldı hiçbir şekilde açamıyorum. Altta kırmızı bir yazı yazıyor (nv data is corrupted) araştırdım ettim modemle ilgiliymiş çoğu kişi IMEI'den kaynaklı olduğunu...
Arkadaşlar merhaba bu telefonu aldım Y.D olarak akşamda parmak izi ayarlarken bir yazım yanlışı olduğunu farkettim sizce bu yazılımsalmı yoksa telefonmu şüpheli.İmei'sini miui nin kontrol ekranındanda kontrol ettiğimde marka model renk ve depolama bilgileri doğru çıktı.
Merhabalar, ben googleden apk indiriyorum indirdikten sonra APK yı dosya yöneticisine girmeden açmak istiyorum bunun içinde ekranın üst kısmından aşağıya doğr u kaydırıyorum APK ye tıklayınca bana mi metin görüntüleyici açıyor bunu nasıl değiştirebilirim.