melihc6n kullanıcısının son içeriği

1. melihc6n

Yardım Telefon kamerasında kızıl çeken yer

Kameranın ortasındaki alan kızıl çekiyor bı kaç dakika önceye kadar bir problem yoktu, on mamera da aynı oldu. Instagram vb diğer kamera uygulamalarında da aynı.
  2. melihc6n

Çözüldü Galeride yanlış tarih sorunu

Cihazı sıfırlamak için fotoğrafları bilgisayara atmıştım ve sıfırladıktan sonra tekrar cihaza attım, ancak şu anda tüm fotoğraflar 1 ocak 1970 olarak sıralanmakta. Fotoğrafların exif bilgileride duruyor çekim tarihleri yazıyor. Daha öncesinde de sıfırlamak için tekrar attığımda böyle bi sorun...
  3. melihc6n

Yardım Medya seçimi kısmında silinen medyaların kaybolmaması sorunu.

Sildiğim medyalar bazen Messenger, WhatsApp, Instagram vb. uygulamalarda kaybolmuyor ve böyle desteklenmeyen dosya olarak gösteriyor, büyük bir problem olmasa da hoşuma gitmiyor açıkçası. Uygulamaların verilerini silmeyi veyahut silip tekrar yüklemeyi denedim işe yaramıyorlar, sanırım cihazda...
  4. melihc6n

Yardım Sim kartı görmeme problemi

Xiaomi mi 8 lite cihazımı normal olarak kullanıyorum herhangi bir problemi yok ama birkaç haftada bir sim kart yok işareti gösteriyor bazen telefonu yeniden başlattığımda düzelse de bazen sim kart yuvasını çıkarıp geri takmam gerekiyor. Telefonu normal kullanırken sim kartın gitmesi ve bir tak...
Üst Alt