Melih_Bey kullanıcısının son içeriği

1. M

Soru Her zaman açık ekran

Her zmaan acik ekranı ayarlardan açıyorum ekran kapatıyorum gelmiyor sizce neden olmuştur cihaz mi9se amoled ekran xiomia eu stabil 12.5.1 kurulu
  2. M

Yardım Mi9se parmak izi sorunu

Hocalarım çok konu açmayı bilmiyorum bir hatam var ise kusuruma bakmayın.Benim mi9se telefonuma modül atarken emoji modülü kapanıp açıldığında parmak izi gitti ama bundan dolayı olduğunu sanmıyorum ben yeni farkına vardım bence ama kilit ekranında okumuyor mesela galeri uygulama kilidi koydum...
  3. M

Soru Mi9se kamera full

Hocam burda neden full yok sizce 9:16 var en son full olan telefon var mesela note8
  4. M

Yardım Mi9se ram kullanımı

Hocalarım kusura bakmayın acemiyim ama benim telefonum mi9se eu beta kurulu rom şuan cihaz 1 GB az ram kullanımı gösteriyor son uygulamalar penceresinde nasıl çözüm bulurum çok az kullandığı için donmaya başladı son 2 gündür oluyor bu olay
  5. M

Yardım Mi9se pil boşalımı

Hocalarım ilk defa konu açıyorum kusura bakmayın ben cihazı gece koydum deneyim dedim acaba ne kadar gidicek gece 12 den 8 sabah doğru 21 şarjz gitmiş nasıl engellerim bunu
  6. M

Gcam Mi9se gcam çalışan

Hocalarım mi9se için mi9t ile aynı sensöre sahip düzgün çalışan kamera açınca donmayan çünkü sadece bu hata var düzgün bir gcam arıyorum cihaz rootlu modül olarak gerekiyorsa yapalım bekliyorum yorumlarınızı
  7. M

Soru Mi9se kamera klon özelliği

Hocalarım kameraya klon modu ekleyemeyizmi modül olarak falan kursak bir şekilde olmazmi
  8. M

Çözüldü Mi9 se miui12

Hocalarım ve arkadaşlarim kusura bakmayın ilk defa konu açtım yanlışım varsa affola sizlerden bir ricam olacaktı ben mi9 se kullanıyorum eu rom beta 20.12.9 kaldı gelmiyor artık durdurdular mi güncelleme vermeyi stabil daha güncelleme aliyosa o olabilir veya başka bildiğiniz rom varsa geçmek isterim
Üst Alt