Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
pilin durumu iyi şuan cihaz hiç açılmıyor.O yüzden video atmamın pek imkanı yok.Cihaz bazen açılmıyor açıldığında da bu göz kırkma gibi şeyler yok.Sabah dokunmatiği çalışmıyordu diğer fonksiyonlar çalışıyordu başka ekranla test edilmiş yine aynısını yapıyormuş.
1604146225
bazen cihazın kendisi...
mi5 cihazım açıldıktan sonra kilitleyene kadar kullanılıyor ama kilitleyince açmak istediğimde göz kırpıyor ve ekran kapanıyor diğer bütün işlevler çalışıyor fastboot modunda falan hiçbir sıkıntı yok sorunun ekrandan olmadığını düşünüyorum.video izlerken falan bu olay olmuyor dediğim gibi ama...
Yukarıda cozum yok denilmis.Peki ben bu cihazı box ile yaptırsam ne gibi sorunlar yaşarım?
Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Box ile global rom atilsa bootloader kilidi acilmamasinin ne zararı olur.İmei atıldı demis burda.Peki telefonun sebekesi olmaz mı?
Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Redmi note 8 pro cihazım imei repair işlemi gördü.Şimdi global herhangi bir rom yüklesem imei silinir mi yada zarar görür mü? miui 12 güncelleme sonrası bildirim panelindeki ikonlar eski halinde kaldı bu yüzden temiz bir kurulum yapmak istiyorum.
Telefon kilitleyince acmak icin ixin tusa bastigimda ekran 1 saniyeligine gidip geliyor ve yeniden baslatinca ekran geliyor ama kilitleyince yine aynı şeyler oluyor.Ne yapabilirim?
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi