Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
mi5 cihazım açıldıktan sonra kilitleyene kadar kullanılıyor ama kilitleyince açmak istediğimde göz kırpıyor ve ekran kapanıyor diğer bütün işlevler çalışıyor fastboot modunda falan hiçbir sıkıntı yok sorunun ekrandan olmadığını düşünüyorum.video izlerken falan bu olay olmuyor dediğim gibi ama...
Redmi note 8 pro cihazım imei repair işlemi gördü.Şimdi global herhangi bir rom yüklesem imei silinir mi yada zarar görür mü? miui 12 güncelleme sonrası bildirim panelindeki ikonlar eski halinde kaldı bu yüzden temiz bir kurulum yapmak istiyorum.
Telefon kilitleyince acmak icin ixin tusa bastigimda ekran 1 saniyeligine gidip geliyor ve yeniden baslatinca ekran geliyor ama kilitleyince yine aynı şeyler oluyor.Ne yapabilirim?
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mini pro rom kurdum parmak izi ekleniyor sonra tekrar deneyin hatası alıyorum yardımcı olabilir misiniz?
MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Whatsappi kapattigimda bazen gelen mesajlar bildirimlere dusmuyo uygulamayi acinca ard arda uygulamanin icinde gorebiliyorum
MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi