melih6482 kullanıcısının son içeriği

1. M

Yardım mi5 ekran göz kırpıyor

pilin durumu iyi şuan cihaz hiç açılmıyor.O yüzden video atmamın pek imkanı yok.Cihaz bazen açılmıyor açıldığında da bu göz kırkma gibi şeyler yok.Sabah dokunmatiği çalışmıyordu diğer fonksiyonlar çalışıyordu başka ekranla test edilmiş yine aynısını yapıyormuş. 1604146225 bazen cihazın kendisi...
  2. M

birçok kez global rom attım malesef olmuyor hocam
  3. M

bugün custom rom attım o sorun giitti gibi şimdi de dokunmatik bazen çalışıyo bazen çalışmıyo
  4. M

mi5 cihazım açıldıktan sonra kilitleyene kadar kullanılıyor ama kilitleyince açmak istediğimde göz kırpıyor ve ekran kapanıyor diğer bütün işlevler çalışıyor fastboot modunda falan hiçbir sıkıntı yok sorunun ekrandan olmadığını düşünüyorum.video izlerken falan bu olay olmuyor dediğim gibi ama...
  5. M

Yardım mi5s repair sonrası şebeke yok problemi

mi5s repair sonrası şebeke yok problemi yaşıyorum.qcn dosyasının yedeğini falan yükledim yine de olmuyor.Ne yapabilirim?
  6. M

Yardım İmei atarken brick sorunu

Yukarıda cozum yok denilmis.Peki ben bu cihazı box ile yaptırsam ne gibi sorunlar yaşarım? Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. M

Box ile global rom atilsa bootloader kilidi acilmamasinin ne zararı olur.İmei atıldı demis burda.Peki telefonun sebekesi olmaz mı? Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. M

Arkadaslar resimdeki sorun cozulebilir mi? Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. M

Soru imei repair sonrası global rom yükleme

Redmi note 8 pro cihazım imei repair işlemi gördü.Şimdi global herhangi bir rom yüklesem imei silinir mi yada zarar görür mü? miui 12 güncelleme sonrası bildirim panelindeki ikonlar eski halinde kaldı bu yüzden temiz bir kurulum yapmak istiyorum.
  10. M

Yardım İmei repair sonrası servis yok sorunu

Note 7 pro cihazım,imei repair sonucu servis yok diyor.Box falan olmadan çözebilir miyim? Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. M

Yardım Mi5 Telefonu kilitleyince yeniden baslatmadan ekran gelmiyor

Telefon kilitleyince acmak icin ixin tusa bastigimda ekran 1 saniyeligine gidip geliyor ve yeniden baslatinca ekran geliyor ama kilitleyince yine aynı şeyler oluyor.Ne yapabilirim? MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. M

Soru Mi yazısında kalan mi5 yazım atma

Tesekkur ederim MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. M

Soru Mi yazısında kalan mi5 yazım atma

Mi yazisinda kaliyor cihaz fastboot moda falan giriyor ama bootloader olmadan nasil rom atabilirim MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. M

Yardım Stereo hoparlör kapatma

Olmadı denedim. MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. M

Yardım Stereo hoparlör kapatma

Mi6 da ahizedeki sesi kapatabiliyor muyuz biraz cızırtı yapıyor gibi sanki MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt