melih51 kullanıcısının son içeriği

1. melih51

Rom Redmi Note 6 Pro - Evolution X 5.9.3 [26/10/21] [AOSP]

Hocam daha önce böyle bir sorunla karşılaşmamıştım, forumlarda falan da görmedim üzgünüm. Temiz kurulum yapmayı deneyebilirsiniz.
  2. melih51

Yardım Note 6 pro kernel önerisi alabilir miyim?

Selamlar, note 6 pro için kernel öneriniz var mıdır? Batarya benim için daha önemli oyun vs. oynamıyorum. Global 11.0.6 için kuracağım. İyi forumlar.
  3. melih51

Soru Rom Tavsiyesi Miui

hangi sürümdesiniz hocam eu romda
  4. melih51

Kernel Redmi Note 6 Pro Mystic-Kernel X5.2 [AOSP/MIUI] [TULIP]

Hocam selamlar, rog 12.6 eol kullanıyorum ama batarya performansından memnun değilim (4.5 saat civarı ekran süresi alıyorum). Batarya performansı için kurabileceğim kernel var mı? Bu kernel'ın faydası olur mu? (Başlangıçta strix kurmuştum)
  5. melih51

Soru En kullanışlı modüller? (Root)

Selamlar, öncelikle iyi forumlar. işinize yarayan, sevdiğiniz, herkes kullanmalı dediğiniz modüllerden öneriler yaparsanız sevinirim.
  6. melih51

Yardım Redmi note 6 pro Masik rom linki bulamadım

Merhaba başlıkta da gördüğünüz gibi son çıkan masiklerin linklerine ulaşamadım. Stabil ve güncel masik linki atabilir misiniz? Teşekkürler, iyi forumlar.
  7. melih51

Soru Rom Tavsiyesi Miui

Hocam Rog'un ne zaman 13 versiyonu çıkacak bilginiz var mı? Haber linki vs varsa atabilir misiniz?
  8. melih51

hocam saf android bir rom. kamera ön yüklü olarak gelmiyor. 1647536673 hiç duymamıştım hocam üzgünüm
  9. melih51

Yardım Root ve Twrp kaldırma

Başlıkta da görüldüğü gibi root ve twrp kaldırılabiliyor mu?
  10. melih51

Yardım Batarya sağlığını nasıl ölçebilirim?

Başlıkta da gördüğünüz gibi batarya sağlığını nasıl ölçebilirim? teşekkürler
  11. melih51

Tabii ki var hocam Türkçe dil seçeneği. Ve evet telefona kurabilirsiniz uyumlu. İyi forumlar.
  12. melih51

İnceleme RN6 Pro Miroom 8 saat ekran süresi

Dün yüklediğim miroom 11.0.3 rom ilk günden 8 saat ekran süresi vererek beni şaşırttı. 3 yıldır kullandığım cihazımda tekrardan 7+ saat ekran süresi görmek beni çok mutlu etti ve sizinle paylaşmak istedim. Eğer talep olursa romun konusunu açabilirim, halihazırda var mı bakmadım. iyi...
  13. melih51

Rom Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Masik P [Premium] - [MIUI v10 • V9.4.25] Custom Rom

hocam bu romun günceli falan çıktı mı? en stabil masik romunun linkini atabilir misiniz? ve rom öneriniz var mı? teşekkürler
Üst Alt