melih51 kullanıcısının son içeriği

1. melih51

Yardım Note 6 pro kernel önerisi alabilir miyim?

Selamlar, note 6 pro için kernel öneriniz var mıdır? Batarya benim için daha önemli oyun vs. oynamıyorum. Global 11.0.6 için kuracağım. İyi forumlar.
  2. melih51

Soru En kullanışlı modüller? (Root)

Selamlar, öncelikle iyi forumlar. işinize yarayan, sevdiğiniz, herkes kullanmalı dediğiniz modüllerden öneriler yaparsanız sevinirim.
  3. melih51

Yardım Redmi note 6 pro Masik rom linki bulamadım

Merhaba başlıkta da gördüğünüz gibi son çıkan masiklerin linklerine ulaşamadım. Stabil ve güncel masik linki atabilir misiniz? Teşekkürler, iyi forumlar.
  4. melih51

Yardım Root ve Twrp kaldırma

Başlıkta da görüldüğü gibi root ve twrp kaldırılabiliyor mu?
  5. melih51

Yardım Batarya sağlığını nasıl ölçebilirim?

Başlıkta da gördüğünüz gibi batarya sağlığını nasıl ölçebilirim? teşekkürler
  6. melih51

İnceleme RN6 Pro Miroom 8 saat ekran süresi

Dün yüklediğim miroom 11.0.3 rom ilk günden 8 saat ekran süresi vererek beni şaşırttı. 3 yıldır kullandığım cihazımda tekrardan 7+ saat ekran süresi görmek beni çok mutlu etti ve sizinle paylaşmak istedim. Eğer talep olursa romun konusunu açabilirim, halihazırda var mı bakmadım. iyi...
  7. melih51

Yardım Redmi Note 6 pro düzgün gcam var mı?

başlıkta da gördüğünüz gibi abhix rog sürümündeyim, düzgün gcam linki atabilir misini?
  8. melih51

Rom Redmi Note 6 Pro - Evolution X 5.9.3 [26/10/21] [AOSP]

Severek kullandığım Evo. X romunu sizlerle paylaşmak istedim. Harika bir rom AOSP rom! Direkt Link Kaynak Link Kurulum Talimatları 1-) Cihazı yeniden başlatın sonra ses açma tuşuyla recovery moduna girin. 2-) Temizle menüsüne girip veriyi biçimlendir yerine yes yazıp çubuğu kaydırın işlem...
  9. melih51

Çözüldü bildirimler yarım görünüyor

eklerde görüldüğü gibi bildirimler yarım görünüyor. ne yapabilirim? teşekkürler.
  10. melih51

Çözüldü RN6 Pro'ya nasıl orangefox kurarım?

Başlıkta da göründüğü gibi nasıl kurabilirim? 1640350405 Şu anda twrp kurulu bunu silip mi kurulmalı?
  11. melih51

Rom abhiX Rog edition Rn6pro performansı neden zayıf

Selamlar iyi forumlar 2 gündür abhix rog edition kullanıyorum ancak hic akıcı değil, arada takılmalar oluyor ve 4.5 saat ekran süresi aldım. Şu telefon için adam akıllı bi rom yok mu???? (Redmi Note 6 pro)
  12. melih51

Rom Rn6 pro için güncel eu rom linki

Selamlar iyi forumlar, redmi note 6 pro için güncel eu stabil rom linki atabilir misiniz? Teşekkürler.
  13. melih51

Yardım Pixel exp. rom kamera çalışmıyor

Selamlar iyi forumlar, bugün pixel exp. rom kurdum ancak kamera çalışmıyor. Ne yapabilirim? Teşekkürler.
  14. melih51

Yardım bootloader kilidi açmak için yardım

Merhaba iyi forumlar, akşam bootloader kilidinin süresi bitiyor(7gün). Akşam açağım ama nasıl yaparım nasıl rom yüklerim bilmiyorum. yardımcı olabilir misiniz? wp, burdan vs.
  15. melih51

Rom Redmi Note 6 pro için en iyi rom hangisi?

Merhaba iyi forumlar, Redmi Note 6 Pro için hangi romları önerirsiniz? Teşekkürler.
Üst Alt