Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bloody T6 Aldım. Mausenin 3,scroll un 4 rengi var. Youtube deki videolarda bir sürü renk seçeneği vardı bi bilginiz varsa söyleyebilir misiniz? İnternete genelde Bloody T6 yazınca T60 modeli çıkıyor ve o modelde tüm renkler var T60 çıkıyor olabilirmi?
Arkadaşlar Mause almayı düşünüyorum, Bloody T6 mı almalıyım yoksa Rampage SMX R27 mı almalıyım??
Bloody i istiyor gibiyim ama sizin görüşlerinizi merak ediyorum. Hangisi daha iyi ve sağlam...
7.1 Oyuncu Kulaklıgı alacagım 100-160 TL arası. Hemen bozulmayacak bir kulaklık önerirmisiniz.
(7.1 olmasına gerek yok oyunlarla net ses kasa bileyim yeter.)
Arkadaşlar merhaba monitor alacagım da, bu fiyata bu ürün nasıl...
Bu fiyata bide acer var ama bu daha iyi ve kaar lı geldi...
https://www.itopya.com/viewsonic-236-vx2458-mhd-144hz-1ms-2xhdmi-dvi-dp-freesync-fhd-gaming-monitor/
!! Arkadaşlar monitör alacagım; en fazla 1300 TL fiyatlı monitör önere bilirmisiniz.
Ve monitör konusunda Rampage iyi mi. Yardım ederseniz sevinirim...
Xiaomi Resmi Note 6Pro kullanıyorum. Şuan Miui 11.0.2.0 sürümündeyim. 11.0.3.0 ne zaman gelebilir, bi bilginiz varmı.??
forumdanMİUİ güncellemeleri odasına baktım bi bilgi yok...
Telefonuma şuan güncelleme geldi 565Mb . Forumda okuduguma göre always on disiplay gelecekti gelmedi bi bilginiz varmı gelecek mi yani ve güncelleme hoşuma gitti