Melibaba kullanıcısının son içeriği

1. M

Sohbet Bloody T6 Renk Degisimi

Bloody T6 Aldım. Mausenin 3,scroll un 4 rengi var. Youtube deki videolarda bir sürü renk seçeneği vardı bi bilginiz varsa söyleyebilir misiniz? İnternete genelde Bloody T6 yazınca T60 modeli çıkıyor ve o modelde tüm renkler var T60 çıkıyor olabilirmi?
  2. M

Sohbet Bloody T6 Alınır mı?

Arkadaşlar Mause almayı düşünüyorum, Bloody T6 mı almalıyım yoksa Rampage SMX R27 mı almalıyım?? Bloody i istiyor gibiyim ama sizin görüşlerinizi merak ediyorum. Hangisi daha iyi ve sağlam...
  3. M

Sohbet Mause Önerirmisiniz

50-100 TL lik mause düsünüyorumda, Rust gibi oyunlarda rahatça kullanabilecegim sağlam birkaç mause önerir misiniz.
  4. M

Sohbet +Kulaklık Önerisi

7.1 Oyuncu Kulaklıgı alacagım 100-160 TL arası. Hemen bozulmayacak bir kulaklık önerirmisiniz. (7.1 olmasına gerek yok oyunlarla net ses kasa bileyim yeter.)
  5. M

Diğer Bu Fiyata Nasıl??!

Arkadaşlar merhaba monitor alacagım da, bu fiyata bu ürün nasıl... Bu fiyata bide acer var ama bu daha iyi ve kaar lı geldi... https://www.itopya.com/viewsonic-236-vx2458-mhd-144hz-1ms-2xhdmi-dvi-dp-freesync-fhd-gaming-monitor/
  6. M

Sohbet Monitör Alacagım

!! Arkadaşlar monitör alacagım; en fazla 1300 TL fiyatlı monitör önere bilirmisiniz. Ve monitör konusunda Rampage iyi mi. Yardım ederseniz sevinirim...
  7. M

Yardım Note 6 Pro-Miui 11.0.3.0??

Xiaomi Resmi Note 6Pro kullanıyorum. Şuan Miui 11.0.2.0 sürümündeyim. 11.0.3.0 ne zaman gelebilir, bi bilginiz varmı.?? forumdanMİUİ güncellemeleri odasına baktım bi bilgi yok...
  8. M

MIUI 11 MİUİ 11 Note 6 Pro

Telefonuma şuan güncelleme geldi 565Mb . Forumda okuduguma göre always on disiplay gelecekti gelmedi bi bilginiz varmı gelecek mi yani ve güncelleme hoşuma gitti
  9. M

MIUI 11 Miui 11?

Xiaomi Redmi Note 6 Pro ya ne zaman MİUİ 11 gelicek bilen varmı? Ve Note 7 telefonuna gelen varmı?
  10. M

Yardım Huawei?,Xiaomi?

Sizce Huawei p smart 2019 mu almalıyım? Xiaomi redmi note 6 pro mu? Kafam xiaomi ya gidiyor, sizin fikrinizi merak ediyorum...
  11. M

MIUI 11 MIUI11 Xiaomi.Eu Beta/Stabil Rom 20.3.26/ 11.0.13.0

Şimdi burda ki - işaret liler mıui 11 alacaklar listesimi? Alacaksa nası indirecez anlamadım?
Üst Alt