Melez kullanıcısının son içeriği

1. Melez

HyperOS HyperOS | 3.0.5.0 Global | Xiaomi 12 Lite

Yazmayı Unutmuşum Android 16 Sürümündedir
  2. Melez

HyperOS HyperOS | 3.0.5.0 Global | Xiaomi 12 Lite

⚠️ TEMİZ KURULUM ÖNERİLİR Bilgisayar ile Fastboot Üzerinden Kurulur Zip Dosyası İçerisinde Kurulum Dosyaları Vardır POCO F6 Pro Modeli Taban alınmıştır Romun Cihaza alışması için 2 gün kadar kapatmadan kullanın İndirmek için Tıkla ☝️☝️☝️☝️ Güncelleme Notları 2025-11-01 Güvenlik...
  3. Melez

HyperOS HyperOS | 3.0.34.0 ÇİN | Xiaomi 12 Lite

merhaba bilgisayar üzerinden fastboot ile yeni bir sürüm yayınlayacağım konularda bulabilirsiniz
  4. Melez

HyperOS HyperOS | 3.0.34.0 ÇİN | Xiaomi 12 Lite

⚠️ TEMİZ KURULUM ÖNERİLİR 📦 Fastboot ROM ⏳ Kurulumdan sonra ROM’un 1 gün oturmasına izin verin. İNDİRMEK İÇİN Güncelleme Notları Kasım 2025 Güvenlik Yaması Bazı Çin uygulamaları istenildiği gibi kaldırılmadı. Kurulum Ekranında ve Sonrasında silebilirsiniz Orta segment cihaz yapısı...
  5. Melez

HyperOS HyperOS | 3.0.30.0 WPBCNXM | Xiaomi 12 Lite

Güncellendi. İndirmek için Tıkla Kernel ve Vendor Güncel Sürüme Geçildi Arayüz Sorunları Giderildi
  6. Melez

HyperOS HyperOS | 3.0.30.0 WPBCNXM | Xiaomi 12 Lite

• Çin tabanlı ROM kullanıldı • Hatalar Bir Özeliktir • Global Dil Paketi Eklendi • Performans iyileştirmeleri yapıldı • Leica Kamera eklendi • Via Browser eklendi • Temel Google servisleriyle ilgili sorunlar giderildi • Google Klavye Eklendi • Modlu Launcher Eklendi • Genel sistem kararlılığı...
  7. Melez

Rom Xiaomi 12 Lite HyperOS 3 Port 3.0.0.18.WMCCNXM

• Çin tabanlı ROM kullanıldı • Türkçe Yok • Performans iyileştirmeleri yapıldı • Leica Kamera eklendi • Açık kaynaklı klavye ve tarayıcı eklendi • Temel Google servisleriyle ilgili sorunlar giderildi • Sistem başlatıcı (launcher) güncellendi • Genel sistem kararlılığı artırıldı • AOD (Always-On...
  8. Melez

Yardım Redmi 5 Plus Rom Flashlama Sorunu

Merhaba İyi Günler Bir Kaç Gün Önce Saf Android Arayüzüne Sahip Bir Rom Kullanıyordum Arayüzden Sıkılıp Stock Rom Kurdum Fastboot Üzerinden 1 Gece kullanım yaptım ve Birden hiç bir Sorun yok İken Cihazım kapandı Ve Rom da bir Sorun olduğunu düşünüp Rom Flashlamayı denedim Flashlama yaparken...
Üst Alt