Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar merhabalar ben Xiaomi 13 telefonuma direnç kayıt yaptırdım ve kayıt yapıldıktan sonra internetim inanılmaz kötü olmaya başladı. Normalde 5mb hızında indirme yapabilirken 300-400kb Lara kadar düştü. Aynı şekilde bir video izlerken 10 defa donuyor. Vodafone kullanıyorum Vodafone yanımda...
Bencede hocam tüm sıkıntı 4.5g desteklenmeyen bir imei atılması. Peki tekrar direnç atılmasına gerek varmı?
1730481901
Buda olabilir hocam ben bunuda tekrar gittiğimde bir sorayım. Peki bu durumda tekrar mı direnç atılır yoksa sadece dosya mı yüklenir?
Hocam bende şöyle düşündüm şimdi bunlar iemi atarken tuşlu telefon imeisi atıyorlar ya acaba Vodafone telefonu tuşlu telefon olarak algılayıp 4.5 g servisini aktif mi etmiyor
Arkadaşlar merhabalar ben Xiaomi 13 telefonuma direnç kayıt yaptırdım ve kayıt yapıldıktan sonra internetim inanılmaz kötü olmaya başladı. Normalde 5mb hızında indirme yapabilirken 300-400kb Lara kadar düştü. Aynı şekilde bir video izlerken 10 defa donuyor. Vodafone kullanıyorum Vodafone yanımda...
Arkadaşlar merhaba bende mi robot mop esential modeli var evi kaç defa temizletsem de bir türlü haritayı kayıt etmiyor her defasında yeniden ekranda haritalama yaptığını gösteriyor ama bir türlü kaydetmiyor. Uygulamanın özelliklerinde de bunla ilgili birşey bulamadım. İzlediğim videolar da...