mehmetyavas kullanıcısının son içeriği

1. M

Çözüldü Mix2s tema

Hocam pil simgesini değiştir. Yani yüzde yanında yada yüzdesiz sadece simge yap bakalım. Bazı temalar yüzde içinde olunca değişmiyor.
  2. M

Yardım mi 5s flash atmaya çalıştım ama...

Eğer şifre olarak belirttiğin Mi hesabına ait şifre ise Mi Hesabı - Oturum açın adresinden şifremi unuttum seçeneği ile sıfırlayabilirsin. Daha sonra http://c.mi.com/tr/miuidownload/detail?guide=2 adresindeki adımları takip ederek romu kurabilirsin. Telefonunun rootsuz olduğunu varsayıyorum.
  3. M

Yardım Masik rom erişilebilirlik

Telefonun rootlu ise miui globe tarzı tam ekran hareketlerini destekleyen bir rom kurarak sanal tuşlar ve home tuşunu kullanmaya gerek kalmadan telefonunu kullanabilirsin.
  4. M

Rom [ROM] [MIUI 10] [Global] MI 5S - MIUI 10 8.7.12

TWRP ayarlar kısmından Miui OTA desteği seçeneğini aktif ederseniz sorununuz çözülecektir.
  5. M

Yardım MSVII kullanan varmı

Tahmini Teslimat Zamanı
  6. M

Rom Multirom_Mi5S_7.4.20

Hocam indirilenleri açıp sağ üst köşeden ayarları aç, indirme boyutu limiti seçeneğini sınırsız yapıp bi de sen dene .
  7. M

Rom Multirom_Mi5S_7.4.20

Hocam indirilenleri açıp sağ üst köşeden ayarları aç, indirme boyutu limiti seçeneğini sınırsız yapıp bi dener misin.
  8. M

Rom Multirom_Mi5S_7.4.20

Hocam emeğinize sağlık. ROmu kurdum global romda olmayan 3D touch özelliği geldi. Mi5s 3/64
Üst Alt