mehmetyavas kullanıcısının son içeriği

1. M

Yardım Ne yaptıysam çözemedim sms ve arama senkronizasyonu

Dili İngilizce yap Bölgeyi İngiltere olarak değiştir. Cihazı bul özelliğini kapat. Telefonu yeniden başlat.
  2. M

Uygulama Xiaomi Sim Etkinleştirme 22.06.16 BETA (2022)

Hocam diğer anlatılanları denemene rağmen sonuç alamdıysan Önce dili İngilizce yap, Bölgeyi UK (United Kingdom) İngiltere olarak değiştir. Daha sonra Cihazı Bul özelliğini kapatıp cihazı yeniden başlat. Bir de bunu dene
  3. M

Yardım Mi 8se ekran dönmüyor yakınlık sensörü çalışmıyor

https://forum.miuiturkiye.net/konu/mi8se-android-10-yeni-sorunsuz-modem-dosyasi.71075/ Bu konuya bi göz at hocam.
  4. M

Çözüldü Eu Rom Kişi listesi sorunu

Sadece Whattsapp için ise uygulama izinlerinden kişilere erişimi her zaman yapın düzelir.
  5. M

Yardım Sistem uygulaması silme

Hangi sürümünü kullandınız?
  6. M

Çözüldü Mix2s tema

Hocam pil simgesini değiştir. Yani yüzde yanında yada yüzdesiz sadece simge yap bakalım. Bazı temalar yüzde içinde olunca değişmiyor.
  7. M

Yardım mi 5s flash atmaya çalıştım ama...

Eğer şifre olarak belirttiğin Mi hesabına ait şifre ise Mi Hesabı - Oturum açın adresinden şifremi unuttum seçeneği ile sıfırlayabilirsin. Daha sonra http://c.mi.com/tr/miuidownload/detail?guide=2 adresindeki adımları takip ederek romu kurabilirsin. Telefonunun rootsuz olduğunu varsayıyorum.
  8. M

Yardım Masik rom erişilebilirlik

Telefonun rootlu ise miui globe tarzı tam ekran hareketlerini destekleyen bir rom kurarak sanal tuşlar ve home tuşunu kullanmaya gerek kalmadan telefonunu kullanabilirsin.
  9. M

Rom [ROM] [MIUI 10] [Global] MI 5S - MIUI 10 8.7.12

TWRP ayarlar kısmından Miui OTA desteği seçeneğini aktif ederseniz sorununuz çözülecektir.
  10. M

Yardım MSVII kullanan varmı

Tahmini Teslimat Zamanı
  11. M

Rom Multirom_Mi5S_7.4.20

Hocam indirilenleri açıp sağ üst köşeden ayarları aç, indirme boyutu limiti seçeneğini sınırsız yapıp bi de sen dene .
  12. M

Rom Multirom_Mi5S_7.4.20

Hocam indirilenleri açıp sağ üst köşeden ayarları aç, indirme boyutu limiti seçeneğini sınırsız yapıp bi dener misin.
  13. M

Rom Multirom_Mi5S_7.4.20

Hocam emeğinize sağlık. ROmu kurdum global romda olmayan 3D touch özelliği geldi. Mi5s 3/64
Üst Alt