Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
redmi note 10s global surum cihazim var miui 13.8 kullaniyordum gb surum, memnun degildim youtube de ve music de surekli crash veriyordu.
bende mi flashla miui 12.5.16gb kurdum ama kurmamdami sorun oldu yoksa eskiden demi boyleydi bilmiyorum telefon baya yavasladi gecisler falan baya sıkınti...
boyle bi site buldumda guvenilirmi
2yil garantili falan diyor
https://miturkiye.net/xiaomi-33w-ultra-hizli-sarj-seti
arkadaslar cidden yoruldum bu cakma seylerden de xiaomi dende insan hic sarj aleti satmazmi hicmi dusunmez acaba sarj aletleri bozulsa naparlar diye
(dusunmus...
suan v13.0.6.0 kararli surumunde, yeni guncelleme geldimi
cunku bu surum cidden asiri berbat bir surum
surekli donmalar oluyor ve anlamadigim bi sekilde youtubede ve yt music de bazen videolar donuyor hatta uygulamada donuyor hicbise yapamiyorum cikip bellegi temizleyip yeniden girmem...
video cekiyorum sonra oyantirken ses donuyor bazen ama geri aldigimda videoyu o donan yer sorunsuz calisiyor
ve baska bi ortamda izledigimde videoyu sorun olmuyor
daha oncede actimda romlu oldugunu sandim
telefon gb surumu ve guncelleme yok gozukuyor android 12 yi miui 13 u nasil yukliyebilirim orjinal bi sekilde
ekran degisimi yapildi ve en son guncellemeyi yaptim telefon kasiyor baya ve cpu kullanimi oyunlarda baya az wildriftte %30 larda kullaniyor ve donmalar oluyor
pubg de ayni sekilde
https://fixplan.com.tr/urun-kategori/xiaomi/
telefon gb sürüm oyüzden teknik servisler kabul etmiyor (bildiğiniz varmı eden?)
servisler ekran değiştirme ücretine 750tl dedi şaşırdım bu kadar ucuz olmasına
ekranı orinal bi şekilde nasıl değiştirebilirim?
bisikeltten düştüm ekran içten kırıldı
mersindeki bi vodafone bayisine gittim adam a kalite erkana 1000tl a++ kalite ekrana 1200 tl servis orjinal erkranına 1350tl dedi gerçektende servis ekranımı acaba nerden anlıyabilirim?
ve bi yere daha sordum servis ekranına onlarda 1300tl dedi
servis...