Mehmetyahya kullanıcısının son içeriği

1. M

Yardım 10s orjinal ekran nereden bulabilirim

redmi note 10s orjinal ekrana ihtiyacım var yurtdışından gelirken aldığım için teknik servis kabul etmiyor hiç çıkma ekran fln satan biri yokmu ?
  2. M

Yardım hangi romu kurmami onerirsiniz ?

redmi note 10s global surum cihazim var miui 13.8 kullaniyordum gb surum, memnun degildim youtube de ve music de surekli crash veriyordu. bende mi flashla miui 12.5.16gb kurdum ama kurmamdami sorun oldu yoksa eskiden demi boyleydi bilmiyorum telefon baya yavasladi gecisler falan baya sıkınti...
  3. M

Yardım Error fastboot error: Commend failed hatası

miui 13 den 12 ye dönmek için rom atıcaktım herşeyi sorunsuz yaptım flaşhlarken bu hatayı verip durdu
  4. M

Yardım orjinal 33w sarj aletini nerden bulabilirim

boyle bi site buldumda guvenilirmi 2yil garantili falan diyor https://miturkiye.net/xiaomi-33w-ultra-hizli-sarj-seti arkadaslar cidden yoruldum bu cakma seylerden de xiaomi dende insan hic sarj aleti satmazmi hicmi dusunmez acaba sarj aletleri bozulsa naparlar diye (dusunmus...
  5. M

Yardım Redmi note 10s guncelleme geldimi?

suan v13.0.6.0 kararli surumunde, yeni guncelleme geldimi cunku bu surum cidden asiri berbat bir surum surekli donmalar oluyor ve anlamadigim bi sekilde youtubede ve yt music de bazen videolar donuyor hatta uygulamada donuyor hicbise yapamiyorum cikip bellegi temizleyip yeniden girmem...
  6. M

Çözüldü miui 13 wifi sorunu

az once guncelledim ve wifiye bagalanmiyorum 1655215117 modemi yeniden baslattim cozuldu sorun
  7. M

Uygulama mi video ses donmadi

video cekiyorum sonra oyantirken ses donuyor bazen ama geri aldigimda videoyu o donan yer sorunsuz calisiyor ve baska bi ortamda izledigimde videoyu sorun olmuyor
  8. M

Yardım redmi note 10s miui13 geldimi

daha oncede actimda romlu oldugunu sandim telefon gb surumu ve guncelleme yok gozukuyor android 12 yi miui 13 u nasil yukliyebilirim orjinal bi sekilde
  9. M

Yardım telefon hizi baya bi dustu

ekran degisimi yapildi ve en son guncellemeyi yaptim telefon kasiyor baya ve cpu kullanimi oyunlarda baya az wildriftte %30 larda kullaniyor ve donmalar oluyor pubg de ayni sekilde
  10. M

Yardım redmi note 10s andraoid 12 geldimi

geldimi acaba?
  11. M

Yardım fixplan güvenilirmi-ekran değişimi-

https://fixplan.com.tr/urun-kategori/xiaomi/ telefon gb sürüm oyüzden teknik servisler kabul etmiyor (bildiğiniz varmı eden?) servisler ekran değiştirme ücretine 750tl dedi şaşırdım bu kadar ucuz olmasına ekranı orinal bi şekilde nasıl değiştirebilirim?
  12. M

Yardım kırılan ekran,yaptırma ücreti?

bisikeltten düştüm ekran içten kırıldı mersindeki bi vodafone bayisine gittim adam a kalite erkana 1000tl a++ kalite ekrana 1200 tl servis orjinal erkranına 1350tl dedi gerçektende servis ekranımı acaba nerden anlıyabilirim? ve bi yere daha sordum servis ekranına onlarda 1300tl dedi servis...
  13. M

Yardım Erkan kirildi napabilirim

Bisikletten dustum ve telefonun ekrani icten kirildi ne kadar tutar yaptirmasi ve orjinal ekran taktigini nerden bilebilirim
Üst Alt