mehmettrs63 kullanıcısının son içeriği

1. M

Yardım Redmi note 12 pro 5g ruby

Tamam ozaman hic karistirmayalim
  2. M

Yardım Redmi note 12 pro 5g ruby

Dft pro ie imei atildi gunceleme geldi yapsam imei gidermi bootloader kilidi acık
  3. M

Rom Redmi note 12 pro 5G imei gitmeden nasıl TR romuna geçebilirim?

Redmi note 12 pro 5 g twrpden efs yedegi alinca tekrar yukleye bilirmiyiz ? Direnc olmadan imei yapildi
  4. M

Video Twrp Olmadan Magisk (Root) Yükleme

İmei gitmeden rom atabilirmiyiz ? Redmi note 12 pro 5g ruby vede nasil yapariz :)
  5. M

Yardım Resmi Olmayan WhatsApp Hatası!

Cözüm bulan varmı kendi whatsapa baska baska numara girince giris kodu geliyor benim numarami baska telefondan deneyince de giris kodu geliyor ama benim telwfonda benim hat ile giriş yapilmiyor nasil bir sorun bub boodloader kilici acik diye hata olsa baska numara ike giris yapinca kod gelmez...
  6. M

orjınal boot ımg yukledım duzeldı ama root yapamadım
  7. M

telefon acılıp acılıp kapanıyor sımdı ?redmı note 12 pro 5g ruby
  8. M

Yardım Redmi Note 12 Pro 5G IMEI atıldı, bootloader kilidi açık

redmi note 12 pro 5 g imei atıldı boodlader klidi acık diye whatsap sureklı resmi uyguylama hatası verıyor bunu nasıl cozebılırım baska telefona hat takıyorum sorun yok boot lader kılıdı acıkken nasıl kapalı gosterebılırım roor yapmsam ımeı gıdermı magısk ıle
  9. M

İpucu IMEI ve EFS nedir ve neden yedeği alınmalıdır?

sanırım yenı telefonlarda alınmıyor redmı note 12 pro 5 g ruby normal ımeı attım dft pro ıle
  10. M

Yardım redmi note 12 pro 5 g ruby

tamam tesekkurler
  11. M

evet bılıyorum guncelleme yapılmaz yanı demek ıstedıgım root ve twrp den sonra herhangı bır sorunda ımeı gıderse ornek telefon coktu rom attım duzeldı root yapıp efs ve modem yedegını yuklersem su anda attıgım ımeıler gerı gelırmı
  12. M

selamın aleykum arkadaslar redmı note 12 pro 5g ruby dft pro uzerınden 2 ımeı atıldı aktıf calısıyor twrp ve root yapsam efs ve modem yedegını alıp guncellemelerden sonra tekrar yukleyebılırmıyım sorun olurmu twrp ve root yaparken ımegı gıdermı
  13. M

HyperOS Redmi Note 12 Pro/Plus (ruby) HyperOS

Güncelleme peaketini seçip güncelleme yaptığımda Hata alıyorum nasıl çözebilirim
Üst Alt