Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar redmi note 10 pro cihazin botleder kilidi acik twrp yuklu magisk yuklu
Telefondan wifiye baglaninca ful cekiyor ama net yok cok zayif ayarlardan baglanti ayarlarini sifirladim hard redet attim tekrardan rom yukledim tr yukledim endoneyza rom tukledim ama nafile wifiye...
Selamin aleykum beyler bilindigi uzere redmi note 10 proda bildirim isigi yok bildirim geldiginde anlik olarak sag ve solda efek olarak geliyor kafama takilan soru kamerayi acinca sol ustte yesil isik yaniyor onu bildirim isigi olarak ayarlama sansimiz varmi veya kamra etrafina bildirim isigi...
Selam arkadaşlar redmi note 10 pro IMEI tamir sonrası sebekem ful çekiyor 4.5 G ful çekiyor ama biri arayınca veya ben arama yapmak istediğimde şebeke birden düşüyor 4.5 G çekmesine rağmen internete bağlanmıyor
selam arkadaşlar redmi note 10 pro telefonum çöktu rom atmak istiyorum bilgisayar recovery modda telefonu görüyor ama fasboot moda telefonu gormuyor butun suruculeru yukledım aygı yonetıcısınden bakınca sadece recovery modda telefonu goruyor
selam arkadaşlar telefonun botlader kilidini acıp hindistan stock romunu kursam imei gidermi telefon türkiyeden alınma garantili cihaz twrp falan işine girmicem sadece hindistan romu yüklemek istiyorum googlenin arama mesajlar kişiler uyguylasından kurtulmak için konu daha önce acılsıysa...