Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Cözüm bulan varmı kendi whatsapa baska baska numara girince giris kodu geliyor benim numarami baska telefondan deneyince de giris kodu geliyor ama benim telwfonda benim hat ile giriş yapilmiyor nasil bir sorun bub boodloader kilici acik diye hata olsa baska numara ike giris yapinca kod gelmez...
redmi note 12 pro 5 g imei atıldı boodlader klidi acık diye whatsap sureklı resmi uyguylama hatası verıyor bunu nasıl cozebılırım baska telefona hat takıyorum sorun yok boot lader kılıdı acıkken nasıl kapalı gosterebılırım roor yapmsam ımeı gıdermı magısk ıle
evet bılıyorum guncelleme yapılmaz yanı demek ıstedıgım root ve twrp den sonra herhangı bır sorunda ımeı gıderse ornek telefon coktu rom attım duzeldı root yapıp efs ve modem yedegını yuklersem su anda attıgım ımeıler gerı gelırmı
selamın aleykum arkadaslar redmı note 12 pro 5g ruby dft pro uzerınden 2 ımeı atıldı aktıf calısıyor twrp ve root yapsam efs ve modem yedegını alıp guncellemelerden sonra tekrar yukleyebılırmıyım sorun olurmu twrp ve root yaparken ımegı gıdermı