MehmetSeyhmus kullanıcısının son içeriği

1. MehmetSeyhmus

MIUI 13 Xiaomi 11T (agate ) Türkiye Kararlı Rom V13.0.3.0.SKWTRXMİndirme Bağlantıları

Tabi burada güzel bilgilere sahip.olduk hemde cok
  2. MehmetSeyhmus

MIUI 13 Xiaomi 11T (agate ) Türkiye Kararlı Rom V13.0.3.0.SKWTRXMİndirme Bağlantıları

Yani hocam agate romu kullanılıyor bu romda da 1668853989 Tabi burada güzel bilgilere sahip.olduk hemde cok
  3. MehmetSeyhmus

Ordada 108 no içinde 108 MP yaziyor hocam geri verme imkanım var sizce degsim yapmalıyım yoksa nadir cihazlardan olduğu için kullanmalıyım. Rom değiştiremiyorum diyede canım sıkılıyor sonunda bu yi görüyorum
  4. MehmetSeyhmus

Kamera uygulamasinda 108mp görünüyor başka bakabilecegim bir yer var mi
  5. MehmetSeyhmus

1668847479 Peki hocam BT açıp rom flaslarken bu kod üzerinden mi rom flaslamaliyik yoksa ageta olur da olur mu
  6. MehmetSeyhmus

1668843095 Yok cihazı sıfır aldım yurt dışı ve global urun
  7. MehmetSeyhmus

Merhaba bendekide aynı şekilde ve bende 3 gündür ne olduğunu anlamaya çalışıyorum. Fakat bulamadım destek olursanız sevinirim.
  8. MehmetSeyhmus

Yardım Redmi note 10 pro imei sorunu

Merhaba bende aynı cihazı kullanıyorum dediğiniz işlemde oldu fakat anlattığımız gibi bir sorunla karşılaşmadım
  9. MehmetSeyhmus

Yardım imei atılmış redmi note 8 pro da bootloader kilitlendi telefon acılmıyor cözüm var mı ?

Arkadaşlar ustalar çözümü chimera toll ile mümkündür. Ben kendim uygula yapmıyorum mağdurdum bu konuda bulunduğum ilde bulunan telefoncu arkadaş halleti
  10. MehmetSeyhmus

Yardım Redmi Note 8 Pro Unlock Problemi

Aşağıdaki linkten yükleme yapabilirsiniz Google servislerini https://drive.google.com/file/d/1-u82xYVkjIzvJYd0AM5gqsN0vc3EkHMn/view?usp=drivesdk
  11. MehmetSeyhmus

Yardım Redmi Note 8 Pro Unlock Problemi

Merhaba cihaz modelin çin sürüm galiba sadece çin romunda açtığına göre. Aynısı başıma geldi Google servisleri kurmak basit fakat BT açıp globale çevirmek daha kolay. Ben 3 ay cebelleştim ve sonunda çözüldü. Donanıma müdahale etmeden yazılımla boxa bağlanın 10 dk BT açılıp global yüklendi...
  12. MehmetSeyhmus

Yardım imei atılmış redmi note 8 pro da bootloader kilitlendi telefon acılmıyor cözüm var mı ?

Merhaba aynı sorun bende vardı 10 dk lık işlemle yazılım ile çözüldü çok beklemiştim...
  13. MehmetSeyhmus

Rom Redmi Note 9 Pro Türkiye Kararlı V12.0.1.0.QJZTRXM İndirme Bağlantısı

Hocam merhabalar recivery romu fastboot ile flaslayabilirmiyim sorun olur mu destek rica ederim
Üst Alt