Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
10.3.5.0 dan benim kadar muzdarip olan yokdur herhalde durduk yere parmak izi okuyucusu gitti tepki vermiyor ayarlar kısmındada parmak izi ile ilgili birşey yok telefona uygulama indiriyorum ana ekranda gözükmüyor menüye girip tek tek ana ekrana taşıyorum rezalet kısacası
bl klidi açılıcakda sonra geri nasıl kapatacağım onu bilmiyorum birde ben twrp ile eski cihazıma rom atmıştım cihazı ayarlardan fabrika ayarlarına dön dediğimde twrp ekranı geliyordu karşıma bende bundan rahatsız oluyorum o sorunu nasıl çözebilirm
1563390504
hocam birde ben bu miflashtool ile...
Telefonum Pocophone f1 biranda durduk yere parmak izi okuyucusu çalışmamaya başladı akşam çalışıyordu sabah oyundam çalışmıyor garantiye götürdüm xiaomi servisi 8 saat telefon kapalı kalırsa düzeleceğini söylemiş yapdım olmadı dün yatarken gene 8 saat kapalı tuttum olmadı telefonun bl klidini...
Merhaba arkadaşlar akşam çalışıyordu parmak izi sensörü uyudum sabah dokunduğumda hiçbir şekilde yanıt vermiyor titreşim bile yok sanki duvara dokunuyorum ayarlara girdim bölge olarak Türkiye seçili parmak izi diye birşey yok kilit ekranı ve şifre bölümünde yüz verisi ekle var normal şifre var...
Merhabalar pocophone f1 aldım dün sıfır googleplay e girdiğim zaman soluk gibi oradaki yeşil hem uygulama simgeleri net değil biraz pürüzlü gibi neden olabilir acaba? Normal kullanımda renklerde sorun yok ama google playda öyle görünüyor