mehmetsahinazak kullanıcısının son içeriği

1. mehmetsahinazak

Güncelleme Pocophone F1 – Global Stable ROM V10.3.5.0.PEJMIXM Güncellemesi Recovery - OTA - Fastboot İndirme Bağlantıları

10.3.5.0 dan benim kadar muzdarip olan yokdur herhalde durduk yere parmak izi okuyucusu gitti tepki vermiyor ayarlar kısmındada parmak izi ile ilgili birşey yok telefona uygulama indiriyorum ana ekranda gözükmüyor menüye girip tek tek ana ekrana taşıyorum rezalet kısacası
  2. mehmetsahinazak

Yardım Pocophone f1 parmak izi okuyucusu çalışmıyor

bl klidi açılıcakda sonra geri nasıl kapatacağım onu bilmiyorum birde ben twrp ile eski cihazıma rom atmıştım cihazı ayarlardan fabrika ayarlarına dön dediğimde twrp ekranı geliyordu karşıma bende bundan rahatsız oluyorum o sorunu nasıl çözebilirm 1563390504 hocam birde ben bu miflashtool ile...
  3. mehmetsahinazak

öyle bir alan yok 1563382198 bu iyi birşeymi sıkıntı yaratırmı ?
  4. mehmetsahinazak

Telefonum Pocophone f1 biranda durduk yere parmak izi okuyucusu çalışmamaya başladı akşam çalışıyordu sabah oyundam çalışmıyor garantiye götürdüm xiaomi servisi 8 saat telefon kapalı kalırsa düzeleceğini söylemiş yapdım olmadı dün yatarken gene 8 saat kapalı tuttum olmadı telefonun bl klidini...
  5. mehmetsahinazak

Yardım Pocophone F1 parmak izi çalışmıyor

Onu denemedim bakayım hocam bir
  6. mehmetsahinazak

arkadaşlar telefonu sıfırladım wipe all data yapdım genede olmuyor sensör kontrolü yapdığımda fail diyor ne yapabilirim ?
  7. mehmetsahinazak

Oraya nerden giriliyor tarif edermisiniz 1562922891 Bütün bilgilerim gidecek sıfırlarsam
  8. mehmetsahinazak

Buyrun 1562919217 Hocam ben telefona root bootloader klidini falan açmak istemiyorum
  9. mehmetsahinazak

Merhaba arkadaşlar akşam çalışıyordu parmak izi sensörü uyudum sabah dokunduğumda hiçbir şekilde yanıt vermiyor titreşim bile yok sanki duvara dokunuyorum ayarlara girdim bölge olarak Türkiye seçili parmak izi diye birşey yok kilit ekranı ve şifre bölümünde yüz verisi ekle var normal şifre var...
  10. mehmetsahinazak

Sohbet Pocophone f1 aldım renkler soluk gibi

Merhabalar pocophone f1 aldım dün sıfır googleplay e girdiğim zaman soluk gibi oradaki yeşil hem uygulama simgeleri net değil biraz pürüzlü gibi neden olabilir acaba? Normal kullanımda renklerde sorun yok ama google playda öyle görünüyor
  11. mehmetsahinazak

Rom Mi 8 Global Kararlı Miui V10.2.2.0 Fastboot İndirme Bağlantısı

Benim telefon rom lu değil direk fabrikadan çıkdığı gibi global sürüm wipe all data ile sıfırladım allaha şükür şimdi canavar sıkıntı yok
Üst Alt