Mehmets27 kullanıcısının son içeriği

1. M

Yardım Ekran kilitliyken bildirim gelmiyor.

Bildirim gelmesini istediğin uygulamaya uzun basın Otomatik başlatmayı aktifleştirin ve pil tasarrufu kısmında kısıtlama yok yapın. Birçok uygulama için işe yarayan bir çözüm
  2. M

Soru Ses tuşları görev atama

Modül bulamadım ama bu uygulama ile yapanilirsiniz. Yükledikten sonra şqrj tüketiminde artış gördüğüm için sildim 1650744300 https://forum.xda-developers.com/t/app-1-3-tap-tap-double-tap-on-back-of-device-gesture-from-android-12-port.4140573/ Veya linkteki uygulamayı kullarak telefın arkasına...
  3. M

Bilen yok sanırım
  4. M

Ses tuşlarına uzun basıldığında müzik atlatma, durdurma gibi özellikler olan bir modül varmıdır? Masik P kullanırken çok kullanışlı bir özellikti Eski bir konu açılmış ama çalışmamakta https://forum.miuiturkiye.net/konu/magisk-mi-9-mi-ai-butonu-fonksiyon-degistirme.44663/
  5. M

Mod Mi Note 10/Pro Miui 12 Gelişmiş Kamera Modülü

Modülün kurulduktan sonra isim değişti. Silmeme rağmen halen daha bu şekilde
  6. M

Soru Masik P mıuı icon

Masik roma dönüp ikonları aldım. Bazı ikonlar revize edilmesi gerekiyordu onlar değiştirildi kullanmak istiyenler kullanabilir
  7. M

Mod MIUI 12.5.1 (a11) Viper4AndroidFix + Dolby Atmos (Android 11) Snapdragon

konu halen güncelmidir? ve çift hoparlör varmıdır
  8. M

Soru Sistem İçerisindeki Yedeklenen Temayı Görme / İndirme

Kullandığım romun ikonları çok hoşuma gidiyor ve internette bulamıyorum. MIUI- theme klasörü root olmadığı için boş gözüküyor. Bu ikonları yedeklemenin bir yolu varmıdır? Miuı theme editör videosundaki gibi yaptığımda ne yazık ki ikonlar kopyalanmadı
  9. M

Rehber [20.1]Magisk Modül Yükleme Aracı Nedir ? Nasıl Modül Yüklenir ? Kurulumu nasıl Yapılır ?

24.1 sürümü kurulu ama modüller dahili depolamadan hariç kurulamıyor. V23 sürümünü twprden flashlamama rağmen birtürlü root gözükmedi yardımcı olabilirmisiniz?
  10. M

Video Tüm Cihazlar İçin Manuel Twrp Yükleme (Video)

Ne yazik ki durum halen aynı. Teamviever baglantisi durumunuz varmidir
  11. M

Konu üzerindeki drivelari indirdim şuan cihaz açık durumda bile gozukmemekde. Drivelar kaynaklı sorun yaşıyorum büyük ihtimal
  12. M

Çözüldü Fastboot modunda PC Telefonu görmüyor

konu altındaki videonun aynı şekli ile yapıldı durum bu şeklide. Kurmadığım drive kalmadı ama halen fastboot ta cihaz gözükmüyor
  13. M

custom romdan global roma geçdim twpr silindi. tekrar sizin yönteminizle yüklemeye çalıştım ama cmd üzerinde cihaz gözükmüyor. Adb driverlearı yüklendi buna rağmen bir değişiklik yok yardımcı olabilirmisiniz
  14. M

Rom MIUI 12 EU Beta / Kararlı Rom İndirme Bağlantısı

Stabil 12.5.4 sürümüne geçdiğimden beri ahize sesi çok az geliyor. Konuşmalarda hoparlörden konuşmak zorunda kalıyorum yokmudur bir çözümü?
  15. M

Soru Masik P mıuı icon

The icons you quoted are old version. I'm looking for new icons that come with masik P
Üst Alt