MehmetPakna kullanıcısının son içeriği

1. MehmetPakna

Haber Lifecell Sarı Günler Kampanyası(31.08.2019)

15 GB interneti isteğimiz gibi mi kullanıyoruz yoksa uygulamalar da kullanacağımız internette buna mı dahil?
  2. MehmetPakna

Rom [Mi5s][Miui10]Global Stabil 10.1.1.0[Nougat]

Yükleyen arkadaşlar parmak izi sensörü yine sorunlu mu çalışıyor acaba bilgilendirme yapar mısınız rica etsem.
  3. MehmetPakna

Haber Mi 5S & Plus - Android Oreo hakkında! [Sürekli Güncel]

Benim içim rahat etmez gerçi otadan yükledikten sonra birde fastboot kurulum yapıcam sağlam olsun:D
  4. MehmetPakna

Haber Mi 5S & Plus - Android Oreo hakkında! [Sürekli Güncel]

Gözümüz aydın arkadaşlar sonunda Mi 5S 8.10.11 global beta güncellemesi ota olarak geldi şu anda indiriyorum. 1541150916 Otadan yükleyince sıkıntı oldumu ben daha yüklemedim.
  5. MehmetPakna

Yardım Hoparlör İle İlgili Sıkıntı

Son beta güncellemelerinden sonra aynı sorunu bende yaşamaya başladım.
  6. MehmetPakna

Rom [ROM] [MIUI 10] [Global] MI 5S - MIUI 10 8.7.12

Usta fastboot sürümünü yüklersen bildirimlerin beyaz görünmesi sorunu çözülüyor ama sadece iki çekirdek aktif gözüküyor. 1531952553 Arkadaşlar şimdi fark ettim miui 10 v8.7.12 FHD 60fps çekim seçeneği yok sadece 30fps var.
  7. MehmetPakna

Tekrar indirdim denedim hata vs vermiyor yüklerken takılıp kalıyor eskiş twrp ile deneyeceğim şimdi.
  8. MehmetPakna

Arkadaşlar TWRP hangi sürüm kullanıyorsunuz Miui10 Global Beta 8.7.12 romunu yüklemeye çalışırken güncel twrpde yükleme bitmiyor takılıp kalıyor bende sonunda.
  9. MehmetPakna

Arkadaşlar Miui10 Global Beta 8.7.12 banada geldi ama TWRP yüklü olduğu için ota güncellemesini yükleyemiyorum. Bunun bir çözümü yada romların fastboot sürümleri var mı?
  10. MehmetPakna

Yardım Mi 5s parmak izi sorunu

Hakem heyetine başvur direk çözüyorlar arkadaşım bir sene kullanıldığı lg g3 telefonun parasını aynen aldı. MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. MehmetPakna

Yardım Xiaomi Şarj Aleti Isınıyor

Aynen bende öyle düşündüm 11 dolar civarıydı zaten acelem olduğu için farka değdi. Daha geniş bir zamanda olsa aliexpresten alırdım ama. MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. MehmetPakna

Sağolasın acil olduğu için türkiye'den aldım 65 liraya aukey QC 3.0 tek USB girişli olandan. MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. MehmetPakna

Eyvallah hocam sağolasın. MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. MehmetPakna

Bende şu anda bu ürüne bakıyordum kaç günde ulaştı elinize acaba ?
Üst Alt