mehmetmecit kullanıcısının son içeriği

1. mehmetmecit

Soru miu2 12.5.1

hocam sadece 12.5.1 in bir alt sürümünü bulmaya çalışıyorum
  2. mehmetmecit

Soru miu2 12.5.1

selamlar arkadaşlar bana miui redmi note 8 pro için sürüm listesinin sitesini atabilecek varmı yada 12.5.1 den bir önceki sürümün indirme linkini atabilecek varmı
  3. mehmetmecit

MIUI 12.5 sorunlar

okuyorum ama bir çözüm bulamadım hala
  4. mehmetmecit

Anket Android 11 güncellemesinden sonra sorun yaşayanlar; telefon modelini ve yaşadığı sorunları paylaşabilir mi?

öncelikle selamın aleyküm 12.5.1 stable versiyonunda global redmi note 8 pro cihazım var bir önceki sürümde google play store kullanabiliyordum şuan kullanamıyorum 12.5.1 sürümündeyim şuan google play store yı açıyorum beyaz sayfadan ana menüye aktarıyor farklı farklı seçenekler denedim farklı...
  5. mehmetmecit

MIUI 12.5 sorunlar

öncelikle merhaba telefonum redmi note 8 pro global 12.5.1 stable güncelledim ve google play store çalışmıyor tıklıyorum beyaz sayfa gelip kapanıyor bu konu hakkında sorunu çözenler varmıdır nasıl bir yol izlemem gerekli farklı farklı sürümde google play apkları denedim yinede bir çözüm...
  6. mehmetmecit

MIUI 12.5 Redmi Note 8 Pro - Çin Kararlı Rom V12.5.1.0.RGGCNXM İndirme Bağlantıları [Android 11]

link atarmısınız lütfen teşekkürler 1624458841 1.35 gb olan dosya mı bana yol gösterirmisiniz nasıl kurucam nasıl yükliyicem
  7. mehmetmecit

Yardım önemli konu

Öncelikle selamın aleyküm arkadaşlar 12.5.1 güncellemesi hakkında sıkıntı oldu google play dışında herşeyi kullanabiliyorum bu bir önceki sürümde kullanabiliyordum şimdi yükledim tıklıyorum açılır gibi oluyor geri kapanıyor çözümü varsa şimdiden teşekkür ederim
  8. mehmetmecit

Yardım güncelleme hakkında

merhabalar öncelikle 12.5.1 sürümüne bu gün itibariyle geçiş yaptım herşey çok güzel ama google play store kullanamıyorum bir önceki sürümde kullanabiliyordum şuan tıklıyorum beyaz bir ekran geliyor sonra tekrar ana ekrana dönüyor
  9. mehmetmecit

MIUI 12.5 Redmi Note 8 Pro - Çin Kararlı Rom V12.5.1.0.RGGCNXM İndirme Bağlantıları [Android 11]

1624398268 ben sürüm düşürmek istiyorum google play store kullanamıyorum önceki sürümde kullanabiliyordum
  10. mehmetmecit

Soru güncelleme hakkında düşünce ve yardımlaşma

Öncelikle selamın aleyküm arkadaşlar 12.5.1 güncellemesi hakkında sıkıntı oldu google play dışında herşeyi kullanabiliyorum bu bir önceki sürümde kullanabiliyordum şimdi yükledim tıklıyorum açılır gibi oluyor geri kapanıyor çözümü varsa şimdiden teşekkür ederim
  11. mehmetmecit

Yardım Şebeke yok

telefoncuya götürdüm 1 hafta sonra aldım telefona format atmışlar imei silinmiş
  12. mehmetmecit

Yardım Şebeke yok

redmi note 8 pro global versiyonu telefonda imei yok imei atılıcak ama bootloader kilitli işi kötü yanı şebeke x gösteriyor nasıl bir yol tavsiye edersiniz
Üst Alt