Mehmetkula kullanıcısının son içeriği

1. Mehmetkula

Soru Redmi Note 8 Pixel Rom iyi mi

Pixel Experience'den mi bahsediyorsun?
  2. Mehmetkula

Soru redmi note 8 en stabil guncel rom

ArrowOS Android 12.1
  3. Mehmetkula

Yardım Mi8 İçin Stabil Gcam

SGCam veya LMC Gcam'dan birini deneyin derim. Telegram kanallarında indirmeleri mecvut. Shamim [ SGCam ] Telegram LMC Gcam Telegram
  4. Mehmetkula

Yardım Redmi Note 8 rom önerisi olan

SparkOS
  5. Mehmetkula

Yardım Redmi Note 8 rom önerisi olan

Derpfest, SparkOS, ArrowOS, Paranoid Android, CrDroid tavsiye ederim. Kernel olarak ise Lightning.
  6. Mehmetkula

Yardım IMEI Durumu : Kayıt Bulunamadı | Ne Yapmam Gerekiyor?

Hocam gerçekten bilmiyorum, gümrükten geçer iken kayıt olur mu olmaz mı hiç bilmiyorum. Bir sorunla karşılaşır isem moderatöre bildireceğim anında.
  7. Mehmetkula

Yardım IMEI Durumu : Kayıt Bulunamadı | Ne Yapmam Gerekiyor?

Merhabalar Xiaomi Global Gaming Forumdan kazanmış olduğum ,Çin'den tarafıma Redmi Note 11 ulaşacak bir kaç gün içerisinde. Cihaz'ın IMEI'sini E-Devlet'ten kontrol ettiğimde kayıt bulunamadı bildirisi alıyorum. Cihazda IMEI var. Yurtiçine girer iken otomatikman kayıt olur mu yoksa kendim mi...
  8. Mehmetkula

Bilgisayar Laptop Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Harika konu olmuş, teşekkürler.
  9. Mehmetkula

Çözüldü Rehber kisminda renk degisikligi

Android 12 yüklü ise , Android 12'nin bir özelliği. Duvar kağıdı rengi ne ise, Google uygulamaları duvar kağıdının rengine bürünüyor. Kapatılması da mümkün değil.
  10. Mehmetkula

Soru AOSP Romlarda Firmware Kurulmak Zorunda Mı ?

AOSP'tan AOSP'a geçeceğim.
  11. Mehmetkula

Evet MIUI ile gömülü geliyor halihazırda. Fakat AOSP'ta kurma zorunluluğu var mı onu merak ediyorum.
  12. Mehmetkula

Merhabalar Arkadaşlar AOSP Rom kurar iken Firmware kurmak zorunda mıyız? Kurmadan da Romu kullanabilir miyiz? Kurmasak ; zararları ve faydaları var mıdır?
  13. Mehmetkula

Soru Arka planda çalışan uygulamalar

Sistem uygulamaları ve bileşenleri olduğu için çalışır durumda olacaklardır, durmaya zorlasanız bile bir süre sonra tekrar açılacak ya da cihazı yeniden başlattığınızda yeniden aktif hale gelecektir.
Üst Alt