Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar
Xiaomi Global Gaming Forumdan kazanmış olduğum ,Çin'den tarafıma Redmi Note 11 ulaşacak bir kaç gün içerisinde. Cihaz'ın IMEI'sini E-Devlet'ten kontrol ettiğimde kayıt bulunamadı bildirisi alıyorum. Cihazda IMEI var. Yurtiçine girer iken otomatikman kayıt olur mu yoksa kendim mi...
Merhabalar Arkadaşlar
AOSP Rom kurar iken Firmware kurmak zorunda mıyız? Kurmadan da Romu kullanabilir miyiz? Kurmasak ; zararları ve faydaları var mıdır?
Merhabalar Arkadaşlar
QuicksilveR kernelin güncel versiyonlarını bulmak için bir çok telegram kanallarını araştırdım fakat sürekli paylaşan kanalı bulamadım. Güncel versiyonlarını paylaşan bildiğiniz kanal veya site var mıdır?
Merhaba Arkadaşlar
Note 8 cihazı için, genel arayüz ve pil performansı olarak en iyi rom hangisidir, oyun oynamıyorum sadece video ve sosyal medyayı yoğun olarak kullanıyorum. Önerileriniz nelerdir?
Merhabalar
Forumda yeniyim, konuyu yanlış yere açmış olabilirim affola.
Redmi Note 8 A11 cihazıma rom atmak istiyorum. Ama ne BL kilidi ne Mi Kilidi ne de TWRP atmayı bilmiyorum. Videolarda izlediklerime hep şüpheli yaklaştım. Burada bana birebir yardımcı olabilecek kişiler var mı?
Şimdiden...