Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Öncelikle anında cevap verip yardımcı olmaya çalıştığınız için teşekkür ederim, ben direk romu telefona atıp TWRP ile yükledim fakat açılışta sürekli bekleyip bir süre sonra cihaz yeniden başlıyordu. Sonra tekrar miflash ile orjinal global romu yükledim cihazım eski haline geldi.
Merhaba değerli arkadaşlar konumda bana yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum . Xiaomi Vacuum Mop Essential süpürgemi dün aldım kurulumunu yaptım şarja taktım ve cihaz tamamen şarj olduğunda evi süpürme ve silme işlemi yaptırdım . Temizleme işlemi bitince standa geri döndü , toz haznesini...
Merhaba arkadaşlar 2 gün önce güncellemeyi yaptım ama memnun değilim. Bazı sorunlar yaşamaya başladım mesela telefon otomatik kilit yapacağı zaman bazen ekran donup kalıyor ve yeşil kırmızı mavi renkler ekranda kalıyor güç tuşuna bastığımda gidiyor.
İkinci sorun ise aylardır hiçbir sorun...