mehmetgollu kullanıcısının son içeriği

1. M

Recovery Mi 5s Twrp 3.2.3-0 (Capricorn) Official

teşekkür ederim.
  2. M

Recovery Mi 5s Twrp 3.2.3-0 (Capricorn) Official

Fastboot romdan kasıt hangisi acaba Harun Bey. Şu an global beta 8.11.8 yüklü telefonda. Ne yaptıysam olmadı twrp ekranı geliyor sonra yeniden başlatıyor. Bu twrpyi kurmamdaki amaç persist dosyasını yüklemek. adb üzerinden yüklemeye çalıştığımda yazmaya korumalı hatası veriyor yardımcı...
  3. M

Rom MIUI 10 EU Stable Rom / Beta Rom 9.8.29/9.9.3/9.9.6 Güncellemesi Ve Değişiklikler (Linkler Eklendi)

Belki sorulmuş olabilir ama kolaya kaçıyorum kusura bakmayın acaba root var mı? Ben root olmasını istemiyorum cihazımda. teşekkür ederim.
  4. M

Tema The Grey (Ottoman)

teşekkürler çok güzel olmuş elinize sağlık
  5. M

Soru Mi 5s Rom Tavsiye

dün kurdum MS Rom'u harunserefli hocamın tavsiyesi ile herhangi bir hataya rastlamadım yalnızca bir kaç küçük çevirme hatası var. 1 defa şarja taktım ve ekran sürelerini paylaşıyorum ayrıca tüm gün ve gece sabaha kadar mobil veri açık kaldı.
  6. M

Rom MIUI MS RoM 9.9.3 [Mi8-Mi9-Redmi K20Pro-Redmi Note 5]

Merhaba acaba root var mı varsa nasıl kaldırabiliriz.
  7. M

Miui Pro Miui 10 8.8.23 kullanıyorum çok iyi ama aşırı şarj tüketimi var o yüzden şarjı çok tüketmeyen ama Miui Pro gibi çok özelliği olan bir rom arıyorum :) cevabınız için teşekkür ederim.
  8. M

Harun bey bir kaç sorum olacaktı 1- Arama avatarı büyük mü? (büyük olması benim için iyi) 2- uygulamaları gizleyebiliyor muyuz? 3- Yüz tanıma özelliği var mı? 4- Şarj tüketimi nasıl acaba? Teşekkür ederim.
  9. M

MIUI 11 MiuiPro Beta ve Stabil Romlar

Teşekkür ederim.
  10. M

Mi5s için 8.4.26 haftalık mı 9.5.2 stabil mi daha iyidir acaba suatsari hocam
  11. M

Hocam konuyla alakalı değil ama bir sorum olacak. Mi 5s telefonum var ve twrp yükleyip wipe yaparken ben de "persist" gözükmüyor acaba sizin telefona mı özgü yoksa benim telefonda mı sıkıntı var?
  12. M

Yardım Mİ5S Parmak İzi Çalışmıyor

umarım işe yarar benim telin garantisi de bitti artık sonuna kadar böyle kullanacağım hiç bozulacağa da benzemiyor :D:D
  13. M

Yardım Mİ5S Parmak İzi Çalışmıyor

Aynı durum benim başıma da geldi yaklaşık 8 9 aydır olmuyor denemediğim şey kalmadı ama olmuyor.
  14. M

Güncelleme Mi5s Global Stable 9.5.2.0 (NAGMIFA) yayınlandı

bir seneden beri kullanıyorum pil kalibrasyonu yapmadım ancak kullandığım tüm stabil sürümlerde hemen hemen aynı sıkıntıyı yaşadım.
  15. M

Güncelleme Mi5s Global Stable 9.5.2.0 (NAGMIFA) yayınlandı

Salı günü akşama doğru tekrar 9.5.2 stabili kurdum akşam yatmadan önce saat 23 civarında %100 şarj ile wifi vb. kapatarak yattım sabah kalktığımda şarj %63'e düşmüş ve şok oldum tekrar sabah %100'e tamamladım ve yoğun kullanmamama rağmen 4 saat içerisinde yine %60'a düştü ekstra uygulama oyun...
Üst Alt