Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
kendi kullandım siteye neden düşmanlk besliyim büyüklerim var saolsunlar yorumlarla yardımcı olyorlar. kimse ekmek yedi yere pislemez ben yeniyim daha beceremiorum bigisayar bile zor kullanıyom
1618213674
abi şimdi napmam lazım
Merhabalar arkadaşlar REDMİ NOTE 10 PRO ALACAĞIM LAKİN Bİ KAÇ SORUM OLACAK.
Samsung Galaxy a72 modeline samsung 3 sene güncelleme alma sözü vermiş
bu redmi serisi 1 sene guncelleme alıyor mi serisi daha uzun alacak gibi ibareler var.
bu redmi note 10 pro tahmini kaç sene güncelleme alır...
Haha komiksin abi
1618055104
Ya ilk defa kullanıyorum bu platformunda nasıl değiştircez yardımınız olurmu bu konuda tam bilgim yokda
1618055242
Sizlere güvenip fikirlerinize sadık olduğum için bu konuyu açdim kimse ye hakaretimde yok yaş olarak büyüğüm kucumde vardır. Atamın dediği özden...
Ya ben şaşırdım sen saşirmaya bilirsun bu 1 2.cisi mi communty gibi miseverlerin oldu yerde Samsung'un çok oy alması garibime gitti okadar :)
1618054514
Hayır ben ve çevrem telefon alacak bu yönde karar sizin birden çok platformlarda anket başlattık sonuçlara göre alacağız emmi :) sen yurtdışı...
Merhaba Sevgili mi fanları. Mi community uygulamasında yapılan bir ankette Xiaomi Redmi Note 10 Pro ve Samsung Galaxy A72 Karşılaştırmasında Samsung un Xiaomi Redmi Note 10a nazaran az oy aldığını belirtelim. Lakin Xiaomi telefon formunda Samsung'un bukadar çok oy alacağını düşünemedim. Sonuçlar...