MehmetE. kullanıcısının son içeriği

1. MehmetE.

Rom LineageOS v17.1 [OFFICIAL] | Android 10 Redmi Note 8

miui 12.5den buna geçince hata verme şansı yükselir mi? çünkü a11'den a10'a geçiyoruz. iyi akşamlar
  2. MehmetE.

Recovery Redmi Note 8 Orangefox[OFFICIAL][Stabil] A11 UYUMLU

MIUI stok 12.04de sıkınısız kuruldu. allah razı olsun.
  3. MehmetE.

Soru Redmi Note 8 ROM Önerisi

joker80, Metin, teomanonal, musdi27, atakankp, değerli cevaplarınız için teşekkür ederim. ben 1 haftadır bootloaderi beklediğim için cevap yazmadım. kusura bakmayın. şimdi twrp kuracağım da kernel felan anlamam :D . direk kursun götürsün beni 2 sene. uğraştırmasın kurar iken. pil gitsin BUG...
  4. MehmetE.

interetten buldum hcam, saolun 1621607631 excalabur hocam şimdi de telefon doğrulamnası istedi şaka gibi telefon kapalı iken nben nasıl sms kodu gireceğim :d
  5. MehmetE.

Pivok, hocam bootloader açmaya çalışıyorum ancak fastbootda görmüyor. driver varmıdır?
  6. MehmetE.

Hayırlı cumalar. Bugün telefonun buga girmesi bardağı taşıran son damla oldu. MIUI stok 12.04 romu var. Romdan beklentim bug olmasın, batarya iyi gitsin serin çalışsın. Oyun beklentim yok. Bu anakart sürümü de 1.29.0. Bu rom listesinden hangisini kurmalıyım AOSP düşünüyorum. İyi günler dilerim.
  7. MehmetE.

Yardım Redmi note 8"Cihaz Bul sim kart etkinleştirilemedi" hatası

Merhabalar. Bu hatayı alıyorum ve cihaz bul kullanılamıyor. Yardımlarınızı bekliyorum. Telefon redmi note 4 & 64
  8. MehmetE.

Soru Redmi Note 7 Alınır Mı

Peki bu nasıl? Sizleri de yoruyorum ama :) Tam benim oturduğum mahallede. https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-cep-telefonu-modeller-xiaomi-not-8-862462655/detay
  9. MehmetE.

Annem kullanıyor benimki:
  10. MehmetE.

Ben telefonla oyun oynamam. Pubg vs yok. Sadece youtube whatsapp ve technopat.net/sosyal kullanıyorum. Otomatik parlaktıkta kullanacağım zaten. S8+ vardı. 3 senede yeni yeni oldu izler. Sanmıyorum birşey olacağını...
  11. MehmetE.

Xiaomi / Redmi Note 7 / sıfır gibi hatasız sahibinden.comda - 860220272 arkadaşla mesajlaştık tianma var ama hayalet ekran sorunu yok alınır mı? @BigWolf1299
  12. MehmetE.

Çok teşekkür ederim kesinlikle dikkat edeceğim bu ayrıntıya. sheanchao yazan yer değil mi? Hangi marka olmalı?
  13. MehmetE.

Dediğin telefonlara baktım. Tama İsteklerimi iptal ediyorum. 1300 tlye akıllı telefon önerisi sadece sıkıntısı olmayan .)
  14. MehmetE.

Anladım. Bana eönerebilirsiniz? Sıkıntısı olmayan, parmak izi olan ve boyutu küçük olan?
  15. MehmetE.

Isınmıyor değil mi?
Üst Alt