Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
selamlar,
IMEI atılması konusuna kendi tecrübelerimden birkaç şey yazmak isterim, öncelikle IMEI değişimi diye bir şey teknik olarak tamir vb işlemler sonucu zorunlu ve kayıtlı olarak ancak yapılabilir, resmiyette işletilmesi gereken arka planda işler var, diğer yol kanunsuz bir iş ve...
Elinize sağlık, bilgi vermişmisiniz fakat çoğu kullanıcı bu kadar bilgiyle değil kuruluma geçmek anında geçip gider okumaz diye düşünüyorum, çin rom'u diye yazıldığında biraz bilgisi olan zaten kaçar gider ve bilgisi olmayan'da yukarıdaki basit işleri çok gördüğünden zaten kaçar.
XDA'da bu tip...
Hah şimdi oldu telefon sattırmak için yeni yöntem IMEI kilidi ile satmak. belliki IMEI ile yürüyenleri engellemek için xiaomi'den önlem istenmiş onlarda halis muhlis bir güncelleme ile mecburen yapmak durumunda kalmışlar. EU 'rom'a çevirin cihazları olsun bitsin. :)
Web'de android 11'e geçilmiş gösteriyor. var mı yükleyen? sorunlarla karşılaşan varmı? birde önceki sürüme geri dönüş imkanı varmı bazen bunun için 40 takla attırılıyor, optimizasyon eksikliği varsa olgunlaşana kadar beklemek sinirlerimiz ve asabımız için en iyisi :))
Poco F3'ün sorunların yazılım optimizasyon sorunu gibi, birde insana acaba dedirten kamerası, eğer kamerayı pas geçerim yeterli derseniz bence ++ bir telefon.
F2 pro veya dengi bir telefonu olanın bekleyeceği ama Poco F1, s8-9 yahut dengi yada daha alt seriden telefonu olup değiştirecek...
bataryanın 7-8gunde bitmesi sıkıntısı bende de var, 1-2 sorunsuzdu 3-4u pas gectim ama keske 5i de pas gecseydim dedirtti bezdirdi. bende ilk fırsatta garantiye göndericem. esimle beraber aldık onunki 2 haftaya yakın gibi. bazı partilerde boyle sorunlar oluyor olabilir sanki.