Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba, mobil veri kullanırken sürekli kapanıp tekrar açılıyor. VPN kullandığımdan dolayı mı oluyor veya başka sebebi var mı? Bilen birisi aydınlatabilir mi lütfen.
Telefonda şuan miui global 11.0.4(PEFTRTU) yani turkcell romu bu yüzden miui 12 güncellemesi gelmiyor bunu nasıl sadece globale çevirebilirim mi sitesinden miui 12 paketini indirdim ama paketi seçtiğimde kabul etmedi muhtemelen turkcell romu yüzünden yardımcı olur musunuz?
Merhaba,örneğin bir fotoğrafı dosya yöneticisi üzerinden özel dosyaya atıyoruz peki özel dosya konumuna girmeden bu fotoğrafı nasıl bulabilirim,yardımcı olabilir misiniz? (Dosya yöneticisinden parmak kaydır vs değil lütfen karıştırmayalım.)
dosya yöneticisi
fotograf gizleme
gizli albüm
gizli dosya
özel dosya
redmi s2
redmi s2 özel dosya
xiaomi
xiaomi dosya yöneticisi
xiaomi özel dosya
xiaomi redmi s2
yardım
Merhaba arkadaşlar ben uzun zamandır özel dosyayı kullanıyorum dosya yöneticisi üzerinden fotoğraf ve videolarımı gizliyorum ama bugün baktığımda tüm video ve fotoğraflar gitmiş sadece bugün eklediğim kalmış lütfen yardımcı olurmusunuz
depolama
fotoğraf kayboldu
fotoğraf silindi
özel dosya
redmi s2
redmi s2 özel dosya
silinen fotoğrafı geri getirme
video silindi
xiaomi
xiaomi fotoğraf silindi
xiaomi özel dosya
Arkadaşlar dün telefonumu (redmi s2) android pie sürümüne güncelledim ama aramalarda telefonu hoparlöre aldığımda ne karşı tarafa sesim gidiyor ne de onlarınkini duyabiliyorum lütfen yardımcı olur musunuz ?
Eski miui sürümlerde indirme boyutunu kısıtlayabiliyorduk bu telefona geçince bulamadım örneğin eskiden 5 MB dan fazla dosyaları indirmeden önce soruyordu şimdi nasıl yapılıyor bilen varmı