Mehmetceren kullanıcısının son içeriği

1. Mehmetceren

Yardım Mobil veride sürekli kesilme oluyor

Merhaba, mobil veri kullanırken sürekli kapanıp tekrar açılıyor. VPN kullandığımdan dolayı mı oluyor veya başka sebebi var mı? Bilen birisi aydınlatabilir mi lütfen.
  2. Mehmetceren

Yardım Redmi s2 turkcell romu

Telefonda şuan miui global 11.0.4(PEFTRTU) yani turkcell romu bu yüzden miui 12 güncellemesi gelmiyor bunu nasıl sadece globale çevirebilirim mi sitesinden miui 12 paketini indirdim ama paketi seçtiğimde kabul etmedi muhtemelen turkcell romu yüzünden yardımcı olur musunuz?
  3. Mehmetceren

Soru Xiaomi gizli dosya ögeleri nerede saklı?

Merhaba,örneğin bir fotoğrafı dosya yöneticisi üzerinden özel dosyaya atıyoruz peki özel dosya konumuna girmeden bu fotoğrafı nasıl bulabilirim,yardımcı olabilir misiniz? (Dosya yöneticisinden parmak kaydır vs değil lütfen karıştırmayalım.)
  4. Mehmetceren

Yardım Xiaomi özel dosya silindi

Merhaba arkadaşlar ben uzun zamandır özel dosyayı kullanıyorum dosya yöneticisi üzerinden fotoğraf ve videolarımı gizliyorum ama bugün baktığımda tüm video ve fotoğraflar gitmiş sadece bugün eklediğim kalmış lütfen yardımcı olurmusunuz
  5. Mehmetceren

Yardım Xiaomi redmi s2 güncellemeden sonra hata

Arkadaşlar dün telefonumu (redmi s2) android pie sürümüne güncelledim ama aramalarda telefonu hoparlöre aldığımda ne karşı tarafa sesim gidiyor ne de onlarınkini duyabiliyorum lütfen yardımcı olur musunuz ?
  6. Mehmetceren

Yardım Telefonu Şarjda Kullanmak

Kardeşim telefonu şarjdayken kullanırsan olağandan daha fazla ısınmasını sağlarsın ve de aynı zaman da batarya sağlığına hiç iyi değil
  7. Mehmetceren

Yardım Redmi s2 mobil veri kısıtlama

Eski miui sürümlerde indirme boyutunu kısıtlayabiliyorduk bu telefona geçince bulamadım örneğin eskiden 5 MB dan fazla dosyaları indirmeden önce soruyordu şimdi nasıl yapılıyor bilen varmı
  8. Mehmetceren

Çözüldü Redmi s2 güncelleme

Merhaba arkadaşlar redmi S2 cihazlarına android 9 ve MIUI 11 gelecekmi bilgisi olan yazabilirmi ?
  9. Mehmetceren

Yardım Redmi S2 arama ekranı sorunu

Ana ekran siyah kilit ekranı sarı renkli.
  10. Mehmetceren

Yardım Redmi S2 arama ekranı sorunu

Redmi S2 telefonumda arama ekranında böyle sarı oluyor yardımcı olabilir misiniz ?
Üst Alt