mehmetc1ftci kullanıcısının son içeriği

1. mehmetc1ftci

Yardım Telefon Ekranı Kararıyor!

Selam arkadaşlar garip bir hata yaşıyorum. Son 2 3 gündür telefonumun ekranı kullanırken birden kararıyor, çok çok karanlık bir yere geçtiğimde ekranı zor görüyorum. Telefon kapanmıyor sadece ekran kararıyor tüm uygulamaları kullanabiliyorum. Ekran karardığında 1 saat bazen 2 saat sonra tekrar...
  2. mehmetc1ftci

Soru Yazılım Güncellemesini Yükleyince Twrp Ekranı

Merhaba, Telefonuma yazılım güncellemesi yüklemeye çalışıyorum güncellemeyi yükleyip yeniden başlatınca Twrp ekranı geliyor. Geçen sefer twrpden telefonu başlattığımda güncelleme yüklenmemişti. Bilgisi olan var mı? Bundan sonra hangi adımları uygulayacağım?
  3. mehmetc1ftci

Yardım Redmi Note 8 Pro Sürekli Değişen MAC adresi

Merhaba değerli forum üyeleri, Telefonuma IMEI Repair yaptıktan sonra Wifi MAC Adresi sürekli kendiliğinden değişmeye başladı, Modem'de Mac filtrelemesi kullandığım için telefonu veya modemi kapatıp açtığımda Mac değiştiğinden ağa bağlanamıyorum. Change My Mac uygulamasını kullanamıyorum çünkü...
  4. mehmetc1ftci

Soru Redmi Note 8 Pro MIUI 12 Güncellemesi

Arkadaşlar merhaba, bazı arkadaşların redmi Note 8 Pro modeline MIUI 12 güncellemesi gelmiş, ben kontrol ettiğimde göremiyorum. Öncelikle bu güncellemeyi mi yapmam gerekiyor?
  5. mehmetc1ftci

Yardım Redmi Note 8 Pro Root Atma

Herkese merhaba, Redmi Note 8 Pro Telefonuma Root atmak istiyorum ancak yakın zamanda IMEI attım. Merak ettiğim şey şu eğer Root atarsam IMEI silinir mi Ve nasıl Root atabilirim? MIUI Sürümü ; 11.0.2 (Global) Android Sürümü; 9
  6. mehmetc1ftci

Çözüldü Bootloader kilidi açılmıyor!!

Merhaba, Redmi Note 8 Pro Telefonumda Bootloader kilidini açamıyorum. Kilidi açmak için, mobil veriyle Mİ UNLOCK TOOL kullanmam gerekiyor. Ancak Cihaz Yurtdışı kayıtlı olduğu için hatlarım kapandı ve mobil veriye erişemiyorum. Alternatif bir Yöntem var mı? Bilgilendirirseniz sevinirim.
  7. mehmetc1ftci

Yardım Xiaomi Telefonlara IMEI Atınca Güncelleme

Gider mi arkadaşlar? Samsung Kullanıyordum Daha önce Android Sürümü 9'du. IMEI attıktan sonra 7.1.1 e düştü. Şuan Kullandığım model Redmi Note 8 Pro IMEI atıcam fakat daha sonra güncelleyebilir miyim?
Üst Alt