mehmetbaskan42 kullanıcısının son içeriği

1. mehmetbaskan42

Çözüldü Twrp ekranındaki şifremi unuttum.

Note 9 pro cihazımı güncellemeden önce kontrol etmek için twrp moduna aldım. Ama şifresi ne bilmiyorum. Rootlayan dükkanı da aradım o da bilmiyor. Ne yapmam gerekir? M2004J19C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  2. mehmetbaskan42

Yardım Gcam video sorunu

Gcam videoya alınca uygulamadan atıyor? Ne yapmam lazım M2004J19C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. mehmetbaskan42

Yardım Redmi 9 pubg jiroskop sorunu

Redmi 9 cihazımda jiroskop biraz geç algılıyor. Nasıl düzeltebilirim bu sorunla karşılaşıp sorunu çozenler nasıl yaptığını anlatırsa sevinirim M2004J19C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  4. mehmetbaskan42

Yardım Mesajlar sorunu

Birisine mesaj gönderince aynı mesajı 5 kere gönderiyor neden böyle çözümü var mı? M2004J19C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. mehmetbaskan42

Yardım Redmi 9 gcam kasıyor

Selamın aleyküm cihazıma gcam indirince çok kasıyor nasıl düzeltebilirim. M2004J19C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. mehmetbaskan42

Yardım Wifi Sorunu

Nvram Warning: err=0x10 yazıyor. Ne demek oluyor. MIUI 12 ile düzelir mi? Telefon Yurtdışı. M2004J19C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. mehmetbaskan42

Çözüldü Telefonumda twrp var mı?

Telefonum yurtdışı, twrp yi nasıl kontrol edebilirim? Güncelleme yapsam IMEI gider mi? M2004J19C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. mehmetbaskan42

Soru Mi A3 den nasıl androidone kaldırıp miui atabilirim?

Androidone kaldırıp miui atmak istiyorum nasıl yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim? Redmi 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. mehmetbaskan42

Soru Rom la ilgili sorum olacak.

Yurtdışı cihazı alacağım, sürekli olarak veri kaybı yaşar mıyım? İnternette global rom atılınca twrp siliniyor diyor bu ne kadar Doğru yardımcı olursanız sevinirim? Redmi 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. mehmetbaskan42

Soru Redmi 9 4/64

Merhaba dostlarım Redmi 9 almayı düşünüyorum. Aranızda kullanan varsa tavsiye eder mi ? Yurtdışı cihazı alıcam? Alıyım mı? Redmi 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt