Mehmetb6333 kullanıcısının son içeriği

1. Mehmetb6333

Rom 15 T Pro HyperOS 3

Hocam mi 15t pro hyper 3 yüklü sifirladım Hong Kong bölgeyi yaptım gelmedi ??
  2. Mehmetb6333

HyperOS Linux terminal

Beyler telefonumu gunceledim linux terminal diye bir kısım vardı geliştirici seçeneklerinden aktif ettim bu ne işe yarar ??
  3. Mehmetb6333

Yardım Rom uyumu

Arkadaşlar note 12 pro plus India romunu yükleyebilir miyim
  4. Mehmetb6333

Yardım Tema uygulama sorunu?

Arkadaşlar hyperos guncelemesi sonrası hangi temayı yüklersem yükleyeyim uygulanmıyor aşağıdaki hatayı veriyor varmıdır bir çözümü??
  5. Mehmetb6333

Soru Note 12 pro plus global

Beyler bu telefon şuan MIUI 14 ve android 13 yüklü kaç yıla kadar android ve MIUI güncellemesi alır?
  6. Mehmetb6333

Yardım Ekran tazeleme hızı

Arkadaşlar mi 11 t pro 8 ram 256 gb versiyonlu MIUI 14 globlal sürüm yüklü telefon ısınınca ekran hızı kendiliğinden düşüyor varmı bir çözümü acaba ??
  7. Mehmetb6333

Sohbet Pil açısından iyi olan rom ?

Arkadaşlar aosp rom yüklemeyi düşünüyorum pil açısından iyi olan rom hangisi leica yada MIUI kamera olan ve sistemi komple Türkçe olan aosp rom ???
  8. Mehmetb6333

Yardım Pil odaklı Kernel ?

Arkadaşlar MIUI 14 android 13 icin pil odaklı Kernel varmı
  9. Mehmetb6333

Yardım Aosp rom MIUI rom yükleme adımları?

Arkadaşlar IMEI atılı twrp yüklü ben aosp Rom yükleyecegim twrp ile hangi adımları izlemem lazım?
  10. Mehmetb6333

Yardım Nfc simgesi sorunu

Arkadaşlar nfc açık bildirim panelinde, ama sol üst köşede onun simgesi gözükmüyor note 11 pro da ise nfc açıksa eğer simgesi gözüküyor note 10 proda neden yok acaba ?
  11. Mehmetb6333

Yardım Note 9 pro gunceleme

Arkadaşlar telefonum noe 9 pro gunceleme almıyor ne yapmam lazım
  12. Mehmetb6333

Yardım Oragefox sorunu

Arkadaşlar telefonumda cheris OS android 12 yüklü ben magisk 21.3 yükledim telefon açıldı magisk görünmedi sonra ise ben farklı magisk yüklemek istediğim zaman orangefoxu açtığım zaman simgesi geliyor ama ana ekranı açılmıyor orangefoxun o şekilde kalıyor ??
  13. Mehmetb6333

Yardım Poco x3

Turktelekom volteyi nasil acabilirim arkadaşlar ?
  14. Mehmetb6333

Yardım Sim kart okumama

Arkadaşlar telefonu yeni aldım türktelekom hatimi taktım okudu başka hat takınca okuyup şebeke geri gidiyor sorunu nedir ?
  15. Mehmetb6333

MIUI 12.5 Poco X3 gunceleme

Arkadaşlar böyle gunceleme geldi yapayım mı ?
Üst Alt