Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mi10t pro var elimizde global rom kurulu idi vowifi açılmıyor du root atıp pdc ile açtım yeniden başlattım gitti India rom kurdum pdc ile açtım bu romda da sim değişince gidiyor hangi romu kurmamı önerirsiniz çaresi yoksa satacam vowifi önemli benim için
Mi wifi pro kurulumu yaparken sorun yaşayan arkadaşlar için.4 gün önce cihazı aldım 3 gün kuruluma uğraştım sonunda başardım sorunum da kullandığım modemdeki wifi şifresinde türkçe sesli harf olmasaydı mi home un eski veya yeni sürümüyle alakası yok eski de oluyor yenide bölge china olduktan...
Arkadaşlar mi sitesinde ki global romu trwp ile kursam gelen güncellemeleri trwp var diye yüklenmez gibi sorunlar olurmu?Ve bölge seçilirmi temalar uygulamasına girebilirmiyim?
Arkadaşlar telefonumda eu rom kurulu olduğu için mi market apksini kurdum ve mi uygulamalarını güncelledim güncellemeden sonra temalar girmiyor bölge desteklemiyor diyor ve mi store çince bunu nasıl türkçe veya ingilizce yaparım??
Arkadaşlar eu rom kullanyorum mi5s plus telefonumda sistem uygulama güncelleme menüsü yok mi store apksini kurdum bikere temalarda bölge seçimi olmadığı için temalar girilmiyordu bu sorunu çözeceğim yol varmı?
Arkadaşlar eu rom 10.2 kurulu mi5s plus telefonumda mi nin kendi uygulamalarını güncelleme yapamıyorum çaresi varmı?mi store apk kurdum güncellemeyş ordan yaparsam bölge seçilmiyor