mehmetalikvn kullanıcısının son içeriği

1. M

Yardım Vowifi sorunu

Mi10t pro var elimizde global rom kurulu idi vowifi açılmıyor du root atıp pdc ile açtım yeniden başlattım gitti India rom kurdum pdc ile açtım bu romda da sim değişince gidiyor hangi romu kurmamı önerirsiniz çaresi yoksa satacam vowifi önemli benim için
  2. M

Rehber Mi Wifi Pro Kurulumla İlgili

Mi wifi pro kurulumu yaparken sorun yaşayan arkadaşlar için.4 gün önce cihazı aldım 3 gün kuruluma uğraştım sonunda başardım sorunum da kullandığım modemdeki wifi şifresinde türkçe sesli harf olmasaydı mi home un eski veya yeni sürümüyle alakası yok eski de oluyor yenide bölge china olduktan...
  3. M

Sistem uygulamalarını (Miui App ve Google App) kaldırma[Rootsuz]

Telefonum mi5s plus bazı kişilerde silersen telefon brick olma durumu var diyolar doğrumu bu deneyen varmı?
  4. M

Soru Mi 5s plus

Mi5s plus modeli android pie yani 9 güncellemesi alacakmı bazı siteler almayacak bazıları belli değil yazmış?
  5. M

Yardım Global Rom Trwp İle Kurma

Arkadaşlar mi sitesinde ki global romu trwp ile kursam gelen güncellemeleri trwp var diye yüklenmez gibi sorunlar olurmu?Ve bölge seçilirmi temalar uygulamasına girebilirmiyim?
  6. M

Yardım Yardım

Tşkler sorun düzeldi peki bu uygulama nasıl ingilizce olur bilginiz varmı?
  7. M

Yardım Yardım

Arkadaşlar telefonumda eu rom kurulu olduğu için mi market apksini kurdum ve mi uygulamalarını güncelledim güncellemeden sonra temalar girmiyor bölge desteklemiyor diyor ve mi store çince bunu nasıl türkçe veya ingilizce yaparım??
  8. M

Yardım Eu romda sistem uygulamaları güncelleme yok

Trwp ile format atıp tekrar eu rom kurdum ne yapdıysam fayda etmedi bölge seçimi yapılmıyor bu yüzdem tema açılmıyor
  9. M

Yardım Eu romda sistem uygulamaları güncelleme yok

Arkadaşlar eu rom kullanyorum mi5s plus telefonumda sistem uygulama güncelleme menüsü yok mi store apksini kurdum bikere temalarda bölge seçimi olmadığı için temalar girilmiyordu bu sorunu çözeceğim yol varmı?
  10. M

Yardım Eu rom Sistem uygulama Güncelleme sorunu

Arkadaşlar eu rom 10.2 kurulu mi5s plus telefonumda mi nin kendi uygulamalarını güncelleme yapamıyorum çaresi varmı?mi store apk kurdum güncellemeyş ordan yaparsam bölge seçilmiyor
  11. M

Soru Mi note 3 kamera geç geliyor

Mi note 3 kamera geç açılılyor global rom yüklediğim halde geç açılıyor çözümü varmı?
  12. M

Yardım Ota güncelleme Mi5

Trwp yüklü mi5s plusa güncelleme gelirmi??
Üst Alt