mehmetali026 kullanıcısının son içeriği

1. mehmetali026

HyperOS HyperOS 3.0 güncellemesi alacak Xiaomi, Redmi ve POCO telefonlar

Her güncelleme hayal kırıklığı çoğu özellikleri çin dışına çıkmıyor benim son telefonum Redmi note 11 pro olacak bir daha da Xiaomi ye yaklaşmam bile
  2. mehmetali026

Sohbet Sohbet köşesi

3 yıl sizden başkası kullanamaz pasaport kayıtlı olan numara kullanabilir sadece
  3. mehmetali026

Sohbet Sohbet köşesi

iPhone 15 pro max herhalde hocam yada yeni çıkacak olan 16 pro max☺️
  4. mehmetali026

Sohbet Sohbet köşesi

Teşekkürler hocam herkese daha da iyileri nasip olsun inşallah
  5. mehmetali026

Sohbet Sohbet köşesi

Hiç bilmiyorum hocam
  6. mehmetali026

Sohbet Sohbet köşesi

Selamın aleyküm değerli forum üyeleri Mi 8 lite ile başlayıp Redmi note 11 pro 4g ile devam ettiğim xiaomi serüvenime son verdim kendime iPhone 13 pro max aldım bir haftadır kullanıyorum burada çok şey öğrendim herkese çok teşekkür ederim işiniz gücünüz rast gitsin sağlıklı mutlu huzurlu...
  7. mehmetali026

Sohbet Sohbet köşesi

Eskiden bende haftada en az iki üç rom denerdim Samsung dan kalma alışkanlıktı ama artık global rom kullanıyorum güncelleme bile zor geliyor 😂
  8. mehmetali026

Sohbet Sohbet köşesi

Selamın aleyküm hayırlı sabahlar hayırlı haftalar olsun sağlıklı mutlu huzurlu bereketli bir hafta olsun inşallah selam ve dua ile Allah'a emanet olun arkadaşlar
  9. mehmetali026

Sohbet Sohbet köşesi

Telefon düzgün çalışsında başka beklentimiz yok Skorpi hocam
  10. mehmetali026

Yardım Redmi not 11 pro cihazıma hyperOS güncelemesi gelmiyor

Cihaz romu fake rom olabilir cihaz güncellemeye kapatılmış olabilir bu gibi durumlar olabilir cihazınız Türkiye garantilimi yoksa yurtdışı cihazımı
  11. mehmetali026

İpucu Kulaklıktan gelen cızırtı

Geliştirici seçeneklerinde var o ayar
  12. mehmetali026

Sohbet Sohbet köşesi

Bende emekli olunca dinlendirim diyordum ama olmadı öyle çalışmaya devam ülkemiz şartları ve emekli maaşları belli çocuklar okuyor hepimize kolaylıklar versin inşallah
  13. mehmetali026

Sohbet Sohbet köşesi

Pazar günü çok çabuk bitiyor 😭
  14. mehmetali026

Sohbet Kamera ikileminin sonuna geldim bugün

Bende Android den memnun değilim iPhone 13 pro Max düşünüyorum bende inşallah yakın zamanda geçeceğim
  15. mehmetali026

Yardım Redmi Note 11 Pro 4g

Direnç işleminden sonra güncelleme niye kapatıldı bendeki cihazda dirençli güncelleme sıkıntısı yok ve normal sıfırlama yapmıştım sorun olmadı bende
Üst Alt