mehmetabit kullanıcısının son içeriği

1. mehmetabit

Soru 13T Pro - Android Auto Sorunu

Bende de 13t Pro ve rifter ikilisi var, Android 13 te geç geliyordu kasıyor gibiydi, 14 hyperos a geçtim şimdi ya zor geliyor ya hiç gelmiyor. Yabancı sitelerden de araştırma yaptım sorun mtk işlemci ile alakalı sanırım, çekirdek yazılımlarında uyumsuzluk varmış okuduğum kadarı ile. Yazılım ile...
  2. mehmetabit

Soru 12 pro+ 22101316UG model NFC hatası?

Çözebildiniz mi hocam merak ettim, bende de aynı sorun var ve bende sizin gibi sürüm değişmeyi düşünüyorum, sorunu çözdüyseniz çözümü paylaşır mısınız?
  3. mehmetabit

Yardım Redmi Note 12 pro+ için fastboot rom..

Cihazda hangi sürüm kurulu söyler misiniz?
  4. mehmetabit

Yardım 12 pro+ INDİA/NFC SORUNU

Arkadaşlar Redmi Note 12 Pro Plus 5G modelinde normalde NFC var, cihaz ilk geldiğinde direnç kayıtlı dahi olsa nfc aktif şekilde çalışıyor, lakin içerisinde ki yazılım yazılım işleri ile ilgilenen kişilere yönelik olduğu için güncelleme almıyor, yetkiniz yok vs hatalar veriyor, cihaza global...
  5. mehmetabit

Yardım SMOMIXX hangi rom?

Direnç var mı öğrenmek için, ayarlar - telefon hakkında- detaylı bilgi ve özellikler bölümüne giriyoruz, çekirdek sürümü yazan yere 5-6 defa tıklayınca test ekranı açılıyor, en başta yazan "check version info" ya tıklayıp en alta kaydırıyoruz, en altta "Hardware version :MP" yazıyor ise ve yeşil...
  6. mehmetabit

Rom [Android Q] Redmi K20 Pro / Mi 9T Pro EEA Avrupa Kararlı MIUI11 V11.0.3.0.QFKEUXM

Redmi K20 Pro kullanıyorum, bu gün güncelleme ota üzerinden geldi, bildirim geldi güncelleme var diye, açtım bu güncelleme, dedim wifi ye bağlanınca indiririm, iki saat sonra wifi ye bağlandım güncelleme yok diyor, şaşırdım neden oldu acaba böyle, bilen varsa söylesin lütfen
Üst Alt