Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Öncelikle herkese merhaba, yardımınıza ihtiyacım var imei işlemi yapılmış ve rootlu mi 10t pro sahibiyim güncelleme geliyor yükle dediğimde twrp ekranına geliyor ve işlem yapamıyorum. sorum şu twrp ve rootu kaldırırsam imei işlemi gider mi acaba güncellemeyi kendi menüsünden güncellemek...
Parmak izi düzgün çalışmıyor sürekli 4-5 denemek zorunda kalıyorum ve bazen hiç tanımadığı hallerde pin koduyla kilidi açıyorum. bunun bir çözümü varmıdır yada sorun ne ile kaynaklı olabilir.
Sadece whatshappta değil biptede öyle bilgisayardan whatshapp webi açıyorum telefonunuza ulaşılamıyor deniyor wifiye bağlı oldu halde internete giriyorum sorun yok
Arkadaşlar Mi a2 cihazımda ilginç bir sorunum var telefonumda mesajlar çok geç geliyor örnek whatshapp ve bip mesajlar geliyor ancak yarım saat sonra yada uygulamaya girmem gerekiyor girince mesajlar direk telefona düşüyor sorun nedir acaba Cihazın sürümü 9.0 Pie sürümü Aramalarda smsde veya...
Cihazımı 9.0 pie versiyonuna güncelledikten sonra twrp ve magidisk gitti o yüzden gcam ve benzeri hiçbir şeyi çalıştıramıyorum yeniden twrp yüklemeye çalıştığımda hata alıyorum bu normal mi 9.0 için root yok mu şimdiden teşekkürler