Mehmet3636 kullanıcısının son içeriği

1. M

Yardım Yardım

Yeni güncelleme geldi 11.0.5 yalnız android sistem güncelleme hata veriyor kasma ve dınma mevcut suan napmam lazım tesekkürler
  2. M

Soru Uygulama arası donmalar mevcut

Selam arkadaşlar benim sürüm mıuı v11 0.5.0 Uygulama arası donmalar mevcut bu nasıl düzelir cihaz mi9 se teşekkürler
  3. M

Yardım Mıuı 11 den 10 a geçiş

Selam arkadaşlar mıuı 11 e gectim son güncelleme ile cihazım mi9 se yalnız kasma donma vs cok oldugündan 10 a gecmek iztiyorum nasıl bir yol izlemem gerek yardımcı olurmusunux
  4. M

Yardım Güncelleme

Sa arkadaslar bana güncelleme geldi indirdim yalnız twrp acıyor telefon napmam lazım nelere basmlıyım bu konuda bana yardımcı olurmusunuz teşekkürler hangi yolu izlemem gerekiyor yardımcı olursanız cok sevinirim cihaz mi9 se
  5. M

MIUI 11 Mıuı 11 yardım

Selamın Aleyküm cümleten arkadaşlar benim sürüm mıuı 11 9.10.17 yalnız çok sorunlu bir sürüm bana daha düzgün yükleye biceğim bir sürüm önere bilirmisiniz hataları cok oyun içi kasma kamera modları kamera bozuklugu foto cekminde acmama uygulma arası gecişlerde donma kasma mevcut cihazım...
  6. M

Haber Miui 11 geldi sonunda

Beyler selamın Aleyküm bu gelen sürüm stabil mi bende 9.10.17 var eu ve berbat irenç ötesi kasma donma herşey var bu nasıl iyimi indirim ona göre yardımcı olursanız sevinirim
  7. M

MIUI 11 MIUI 11 2.ETAP Dağıtılmaya başladı, (Güncel)

Bu gelcek güncelleme mıuı 11 stabildir inşAllah suan bende eu 11 mıuı var berbat ötesi detşetül vahşet vallaha
  8. M

Rom [Android 10] Redmi K20 Pro / Mi 9T Pro - Xiaomi.eu MIUI 11 v20.3.27 Beta - v11.0.8.0 Stabil Rom İndirme Bağlantıları

Hocam indirme baglantısını vereblirmisiniz teşekkürler iyi formlar
  9. M

Rom [Android 10] Redmi K20 Pro / Mi 9T Pro - Xiaomi.eu MIUI 11 v20.3.27 Beta - v11.0.8.0 Stabil Rom İndirme Bağlantıları

Selamın aleyküm arkadaşlar hayırlı akşmlar ben yükledim bu son surumu yalnız resim cekiyorum sonrasında resmi acamıyorum kapanıyor neden kaynaklı yardımcı olabilirmisiniz
  10. M

Soru Miui 11 9.10.17 hakkında

Öncelikle hayırlı cumalar cümleten Hocam twrp den nasıl güncelleriz nasıl yapıcaz yardımcı olabilirmisiniz teşekkürler
  11. M

Soru Mıuı 11 stabil

1570893729 Bende ki bu hocam ve uygulama arası gecisler cok yavas mesela ekranı acmadan parmak okuttugumda ekran kapkara acılıyor ve ara gecislerde cok donma var
  12. M

Soru Mıuı 11 stabil

Mi9 se
  13. M

Soru Mıuı 11 stabil

Selamın Aleyküm arkadaşlar mıuı 11 stabil tr sürüm geldimi bilginiz varmı bende eu beta yüklü çok kasmaya basladı
Üst Alt