Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selam arkadaşlar mıuı 11 e gectim son güncelleme ile cihazım mi9 se yalnız kasma donma vs cok oldugündan 10 a gecmek iztiyorum nasıl bir yol izlemem gerek yardımcı olurmusunux
Sa arkadaslar bana güncelleme geldi indirdim yalnız twrp acıyor telefon napmam lazım nelere basmlıyım bu konuda bana yardımcı olurmusunuz teşekkürler hangi yolu izlemem gerekiyor yardımcı olursanız cok sevinirim cihaz mi9 se
Selamın Aleyküm cümleten arkadaşlar benim sürüm mıuı 11 9.10.17 yalnız çok sorunlu bir sürüm bana daha düzgün yükleye biceğim bir sürüm önere bilirmisiniz hataları cok oyun içi kasma kamera modları kamera bozuklugu foto cekminde acmama uygulma arası gecişlerde donma kasma mevcut cihazım...
Beyler selamın Aleyküm bu gelen sürüm stabil mi bende 9.10.17 var eu ve berbat irenç ötesi kasma donma herşey var bu nasıl iyimi indirim ona göre yardımcı olursanız sevinirim
Selamın aleyküm arkadaşlar hayırlı akşmlar ben yükledim bu son surumu yalnız resim cekiyorum sonrasında resmi acamıyorum kapanıyor neden kaynaklı yardımcı olabilirmisiniz
1570893729
Bende ki bu hocam ve uygulama arası gecisler cok yavas mesela ekranı acmadan parmak okuttugumda ekran kapkara acılıyor ve ara gecislerde cok donma var