MEHMET001 kullanıcısının son içeriği

1. M

Yardım TELEFONUMA DOKUNANI İFŞA ETMEK

Merhaba, eşim telefonumu hergün ben uyurken kurcalıyor .. Ve ifşa etmek istiyorum, nereye girdiğini ne yaptığını bilmek istiyorum.. . Ekranda kilit yok, telefonu açınca resmini çeken? Yada telefonu açınca ekran videosu alıp baktığı yerleri bana gösteren? Yada en basiti girdiği saatleri...
  2. M

Yardım Mi 9t güncelleme hatası

Bilgisayardan Mİ FLAŞ yöntemi ile yapman lazım
  3. M

Yardım K20 Pro güncelleme sorunu (imei atılan cihazlar)

Hiç anlamıyorum bu konulardan telefondan basitçe yapma yolu yok mu
  4. M

Yardım K20 Pro güncelleme sorunu (imei atılan cihazlar)

Arkadaşlar çok araştırdım, denedim, işin içinden çıkamadım olmadı.. Fotoda görüldüğü gibi imei atılmış k20 Pro telefonuma güncelleme geldi, indiriyorum twrp modu açılıyor paketi seçiyorum, FAİLED diyor.. Google dan aynı paketi indirip denedim gene olmadı.. Varmı fikri olan? Yardımcı...
  5. M

Soru İmei kayıtlı telefon güncelleme alırsa şebeke gider mi?

Hocam twrp ile bir türlü güncelleyemedim hep hata veriyor failed diyor.. Netten romuda indirdim gene aynı, yardım please
  6. M

Twrp menüsü açılıyor, ordan manuel seçiyorum ama başarısz diyor neden :/
  7. M

Teşekkürler, şimdi güncelliyorum bakalım
  8. M

Elimde imei kayıtlı k20 Pro var, Ve güncelleme gelmiş, güncellesem şebeke gider mi? . İkinci bi soru, telefona popup kamera ses efektleri ekleme şansımız mı?
  9. M

Yardım Mi8 miui 10.0.2.0 global sürüme dönüş

Arb kilidi var sanırım, bunu nasıl aşabilirim
  10. M

Bilgisayar yok cepten olmuyor mu
  11. M

Selam arkadaşlar mi8 kullanıyorum, ilk aldığımda video çekiminde 30 ve 120 fps seçeneği vardı sürekli 120 ile çekiyorum benim işime çok yarıyor bi güncelleme geldi yaptık, yapmaz olaydık, 120 fps gitti.. Şimdi o eski sürüme geri dönmek istiyorum, sanırım miui 10.0.2.0 global sürüm olması...
Üst Alt