Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba,
Telefonuma format attıktan sonra bir güncelleme yaptım sonra telefon kapanıp açıldı ve şimdi MIUI Hesabında oturum açın diyor bu ekranı geçemiyorum,
telefon 2. el olduğu için hesap kime ait bilmiyoruz.
Format mı atmak gerekiyor?
Merhaba,
Dün şarj seviyesi %15 kadar falandı telefonu yastığımın altına katıp uyudum sabah uyandığımda telefonun kapalı olduğunu fark ettim açmak için güç tuşuna basılı tuttum Redmi yazısından sonra gelen MIUI ekranını gördükten sonra telefon tekrar kapanıyor.
Şarjı bitti diyerek şarja taktım...
Merhaba Konya'ya yeni geldim çevreyi fazla bilmiyorum bu yüzden root attıracak bir yer bulamadım bilgisayarım olmadığı için bu işi bende yapamıyorum, Konya içerisinde bildiğiniz bir yer varmıdır acaba?
Konya/Selçuklu
Merhaba arkadaşlar, Redmi note 8 Pro cihazıma orijinal şarj aleti arıyorum, ancak piyasada orjinal diye satılan bir çok sahte ürün var. Orjinal ürünü nereden bulabilirim? Veya orjinal olduğunu nasıl anlayabilirim?
Merhaba Redmi note 8 pro cihazıma yaklaşık 2 hafta önce 12.5 güncellemesi geldi ve telefonu güncelledim şuan telefonda kasma sorunlarıyla beraber power tuşuna bastığım zaman ekranın bir kaç dakika sonra açılma sorunu çıktı power tuşuna basıyorum bazen ekran parlıyor ancak görüntü gelmiyor...
Selamün aleyküm Telefonu şarja taktığım zaman da ısınıyordu fakat bu sıcaklık bugün daha fazla artmaya başladı artık şarj adaptörü de ısınıyor yaklaşık 1 saattir şarjda ve ısısı 43 derece olmuş sizce bu normal birşey mi? (TELEFONU ŞARJDA KULLANMADIM)
Selamun aleyküm 12.0.8 güncellemesiden sonra ses barı değişmediği için forumda biraz araştırma yaptım ve bir APK paylaşıldığını gördüm onu kurduğum zaman ses barı değişti ama eskisi daha iyiydi şimdi bunu eski haline getirmenin bir yolu varmı acaba?
Selamün aleyküm telefonumu yeni 12.0.8.0 sürümüne güncelledim ve sağ üst köşede en En son paketi indir diye bir seçenek var tıklayınca indirmeye başlıyor bunu yapmalı mıyım?
Selamun aleyküm, Telefonu aldığım günden beri 12.0.8 güncellemesi var bugüne kadar kime sorduysam güncellemeden şikayetçi olduklarını söylediler sizce bu güncellemeyi yapmalı mıyım? Yapanlar varsa güncelleme hakkında fikirlerini paylaşırlarsa sevinirim.
Selamun aleyküm Redmi Note 8 Pro cihazım için Gcam arıyorum fakat uygun bir konu bulamadım bulduklarım ya eski sürüm yada 8 Pro uyumlu değil şuan 8Pro için bulduğum trCam diye bir uygulama fotoğraf kalitesi orijinal kameraya göre kötü ve karanlık güncel indirebileceğim bir link paylaşabilir misiniz?