Mehmet Kızıl kullanıcısının son içeriği

1. Mehmet Kızıl

Yardım RN 8 Güncelleme sonrası Kilitlendi

Merhaba, Telefonuma format attıktan sonra bir güncelleme yaptım sonra telefon kapanıp açıldı ve şimdi MIUI Hesabında oturum açın diyor bu ekranı geçemiyorum, telefon 2. el olduğu için hesap kime ait bilmiyoruz. Format mı atmak gerekiyor?
  2. Mehmet Kızıl

Yardım RN 8 Pro Kapandı Açılmıyor

Merhaba, Dün şarj seviyesi %15 kadar falandı telefonu yastığımın altına katıp uyudum sabah uyandığımda telefonun kapalı olduğunu fark ettim açmak için güç tuşuna basılı tuttum Redmi yazısından sonra gelen MIUI ekranını gördükten sonra telefon tekrar kapanıyor. Şarjı bitti diyerek şarja taktım...
  3. Mehmet Kızıl

Yardım Bilgisayar olmadan Root Atma HK.

Merhaba, Root atmak için bilgisayarım yok, bilgisayar kullanmadan cihazıma nasıl root atabilirim acaba? Cihaz: Redmi Note 8 Pro Sürüm: 12.5.8
  4. Mehmet Kızıl

Çözüldü Root attıracak yer arıyorum (KONYA)

Merhaba Konya'ya yeni geldim çevreyi fazla bilmiyorum bu yüzden root attıracak bir yer bulamadım bilgisayarım olmadığı için bu işi bende yapamıyorum, Konya içerisinde bildiğiniz bir yer varmıdır acaba? Konya/Selçuklu
  5. Mehmet Kızıl

Yardım RN 8 Pro Şarj Aleti Arıyorum ORİJİNAL

Merhaba arkadaşlar, Redmi note 8 Pro cihazıma orijinal şarj aleti arıyorum, ancak piyasada orjinal diye satılan bir çok sahte ürün var. Orjinal ürünü nereden bulabilirim? Veya orjinal olduğunu nasıl anlayabilirim?
  6. Mehmet Kızıl

Yardım Güncelleme sonrası ne yapmalıyım (Acil)

Güncelleme sonrası fabrika ayarlarına döndürmek yeterli midir sizce?
  7. Mehmet Kızıl

Yardım Rn8P 12.5 Den sonra kasmaya başladı

Merhaba Redmi note 8 pro cihazıma yaklaşık 2 hafta önce 12.5 güncellemesi geldi ve telefonu güncelledim şuan telefonda kasma sorunlarıyla beraber power tuşuna bastığım zaman ekranın bir kaç dakika sonra açılma sorunu çıktı power tuşuna basıyorum bazen ekran parlıyor ancak görüntü gelmiyor...
  8. Mehmet Kızıl

Yardım Redmi note 8 Pro Şarjda aşırı ısınıyor

Selamün aleyküm Telefonu şarja taktığım zaman da ısınıyordu fakat bu sıcaklık bugün daha fazla artmaya başladı artık şarj adaptörü de ısınıyor yaklaşık 1 saattir şarjda ve ısısı 43 derece olmuş sizce bu normal birşey mi? (TELEFONU ŞARJDA KULLANMADIM)
  9. Mehmet Kızıl

Çözüldü Ses barı eski haline çevirme yardım

Selamun aleyküm 12.0.8 güncellemesiden sonra ses barı değişmediği için forumda biraz araştırma yaptım ve bir APK paylaşıldığını gördüm onu kurduğum zaman ses barı değişti ama eskisi daha iyiydi şimdi bunu eski haline getirmenin bir yolu varmı acaba?
  10. Mehmet Kızıl

Yardım En son paketi indir (GÜNCELLEME)

Selamün aleyküm telefonumu yeni 12.0.8.0 sürümüne güncelledim ve sağ üst köşede en En son paketi indir diye bir seçenek var tıklayınca indirmeye başlıyor bunu yapmalı mıyım?
  11. Mehmet Kızıl

Yardım Redmi Not 8 Pro 12.0.8 Güncellemesi

Selamun aleyküm, Telefonu aldığım günden beri 12.0.8 güncellemesi var bugüne kadar kime sorduysam güncellemeden şikayetçi olduklarını söylediler sizce bu güncellemeyi yapmalı mıyım? Yapanlar varsa güncelleme hakkında fikirlerini paylaşırlarsa sevinirim.
  12. Mehmet Kızıl

Yardım Telefonum kasmaya başladı

Selamün aleyküm Redmi Note 8 Pro cihazım 1 aylık olmasına rağmen yaklaşık 5 dakika önce birden kasmaya başladı sebebi nedir sizce?
  13. Mehmet Kızıl

Yardım Aşırı ısınma ne gibi zarara yol açar?

Selamun aleyküm arkadaşlar telefonun aşırı ısınması telefona ne gibi zararlar verebilir? Cihazım Resmi Note 8 Pro
  14. Mehmet Kızıl

Yardım 12.5 Güncellemesi HK.

Merhaba, telefonum Redmi Note 8 Pro henüz 12.0.7 Güncellemesini yapmadım 12.5 güncellemesini bekliyorum yani 12.7 yapmadan 12.5 almam mümkün mü acaba?
  15. Mehmet Kızıl

Yardım Redmi Note 8 Pro Gcam İstek

Selamun aleyküm Redmi Note 8 Pro cihazım için Gcam arıyorum fakat uygun bir konu bulamadım bulduklarım ya eski sürüm yada 8 Pro uyumlu değil şuan 8Pro için bulduğum trCam diye bir uygulama fotoğraf kalitesi orijinal kameraya göre kötü ve karanlık güncel indirebileceğim bir link paylaşabilir misiniz?
Üst Alt