Mehmet Karakaş kullanıcısının son içeriği

1. M

Sohbet Xiaomi Mi5 n11'de satışta!

tekrar merhaba, Xiaomi ile şu an yeni ürünlerin siparişini görüşüyoruz [ Mi5(3/32) , Mi Max (3/32), Redmi 3s(2/16 , 3/32), Redmi Note3(2/16 , 3/32) ] aynı zamanda forumlarda konuşulan mevcut problemlere de bir çözüm sağlamalarını, Xiaomi tarafından bir mail-yazı vs paylaşmalarını rica ettim...
  2. M

merhaba arkadaşlar, daha önce de bahsettiğim gibi biz N11 adına ürünleri Xiaomi bilgisinde ithal eden, yine N11 bilgisinde XiaomiTürkiye ismiyle satış yapan bir firmayız. https://twitter.com/n11comDestek/status/760097473901854720 N11 destek ekibinin yazdıklarını link'ten görebilirsiniz.
  3. M

Tekrar merhabalar, Avrupa satış Direktörü Alex Wu, kendisi Bölge satış Direktörü . Yanlış anlaşılmaları engellemek için bir kaç cümle yazmıştım , umarım daha fazla soru işareti oluşturmamışımdır. Tam da anladığınız üzere n11-Xiaomi arasındaki ilişkide biz ithalatçı görevindeyiz. Bugün forum...
  4. M

Merhaba , Ben ilgili firmaların yetkilisiyim (Mer bilişim - Patron Gıda). Bahsettiğiniz forumlarda kullanılan ürün fotoğraflarının olduğu bilgilendirme sayfası N11 tarafından hazırlanan bir sayfadır, bizimle bir alakası yok. Salak-gerizekalı sıfatlı ithamlarınızı kendilerine ilettim , muhakkak...
Üst Alt