Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Slm arkadaşlar cihazı yeni aldım global romda kişiselleştirilmiş tema ayarlarına (maml set) giremiyorum direk ana ekrana atıyor..
Konu hakkında bilgisi olan varmı?
2201122G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
mrb. arkadaslar basliktada belirtdigim gibi cihazi her yeniden baslatinca bluetooth kendiliginden aciliyor bu global ve euromda da aynisini yapiyor bu normalmi?
daha önce basina gelen varmi? bu konu hakkinda bilgisi olan varmi?
cihaz eurom 12 den 12.5 ga yükledikden sonra basladi
Merhaba arkadaşlar büyük bir problemim var başlıkta dediğim gibi cihaz kitleniyor ve hiç bir şekilde açılmıyor reset atsamda başlangıçta kalıyor ancak recowerydem formatlayip rom atarsam oluyor bu globaldede euromdada aynı 3. Part tema kurarken oluyor bunun neden olduğunu bilen yada başına gelen...
Geçen pazar eu rom kurdum cihaz pcye takılıyken bi kaç kez rom kurdum
Sanırsam sensörler yanmış boyle olay aşina gelen varmi? Cihazin sensörleri pert oldu bu ne olur simdi
Sent from my MI 9 using Tapatalk
Slm arkadaşlar geçen pazar eu rom kurdum otomatik parlaklık çalışmıyor bunu nasıl ayarlıyoruz bilgisi olan varmı
MI 9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tema mağazasında guncelledigimiz temalar neden Türkiye bölümünde guncellenmiyor bilgisi olan varmı ? Hindistan bölümü hep güncelleniyor ama tr bölümünde ilk ne yuklediysek o kalıyor güncellemeler sadece hindistan bölümünden yapılıyor bunu nerden ayarlıyoruz beni bilgilendirirseniz sevinirim...
Bildirim,alarm ve zil sesini değiştiremiyorum değiştirsem de bı sure sonra varsayilana dönüyor bunu neden yapar ? Nette baktım ama bulamadım Yardımcı olursanız sevinirim
Cihaz global miui11 yüklü yurtdisidir garantili faturalidir
MI 9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tamm ustat konuyu takipte olucam.
İndiadan paylaşım yapıyorum zaten bende ama gene 3. Part kullanım izni vermediler daha
Son olarak temanin magazada html
Link atak nerden alıyoruz yadanasil yapiruz bilginiz varmı?