Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hocam FHD+ ekranda. Bana 7 saat 8 saat süre veriyor günü rahat çıkarıyor tabi oyun oynanırsa ayrı bir durum ama ben oynamayan biriyim kavisli ekran da kesinlikle düz ekran kadar kolay kullanılıyor bu cihazda
Yani bir oneplus 8 pro ın2023 kullanıcısı olarak şunu diyebilirim. Oneplus androidlerin stabil iPhone cihazıdır. Olur da bundan sonra cihaz değiştirsem kesinlikle tercihim oneplus yönünde olacaktır. Her yönüyle kullanıcıyı memnun eden premium hissi veren bir cihazıdır.
Google gibi bir yerde Android mail bypass yazarsan direk uygulamalı tomarca video çıkacaktır daha önce Xiaomi ve Samsung da deneyimlemiştim sorun çıkmadı bypass işlemi sorunsuz bir şekilde yapıldı üstte arkadaşlar örnek video paylaşmış çabalamanızı tavsiye ederim
Merhaba oneplus 8 pro 12/256 Avrupa cihazı kullanıyorum bu cihazları kullandıktan sonra kesinlikle oneplus tan şaşmayacak biriyim eminim kullanan dostlarım da aynı fikirde olacaktır saf android deneyimiyle telefon uçuyor 120hz ekran Qhd veya Fhd deneyimini tam sunuyor
Merhabalar,
Oneplus 7t Pro McLaren 5g cihazım T-Mobile dir. Fakat üzerindeki yazılımdan dolayı bazen kasıyor bu yüzden global yada Avrupa yazılımı yükleme şansım var mı ? Sistem özelliklerini bırakıyorum yardımcı olursanız sevinirim hocalarım.
İyi forumlar
1639214425
Özellikleri
Başkan ekran süresine çok takılma Cayenne Xiaomi güvenlik uygulaması doğru verileri göstermiyor sırf bu sağlıksız verilern yarattığı kargaşadan dolayı Xiaomi den ayrılıp oneplus 8 pro ya geçtim
Merhaba, OnePlus 8 pro kullanıyorum görsel ekte şarjı 1 günü çıkarmıyor 120 Hz ekran açık fakat poco f3 gibi dayanmıyor acaba yazılım sürümünde veya android sürümünden kaynaklı olabilir mi ? Konu hakkında yardımcı olabilecek hocalarımdan destek rica ediyorum