Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar,
Oneplus 7t Pro McLaren 5g cihazım T-Mobile dir. Fakat üzerindeki yazılımdan dolayı bazen kasıyor bu yüzden global yada Avrupa yazılımı yükleme şansım var mı ? Sistem özelliklerini bırakıyorum yardımcı olursanız sevinirim hocalarım.
İyi forumlar
1639214425
Özellikleri
Merhaba, OnePlus 8 pro kullanıyorum görsel ekte şarjı 1 günü çıkarmıyor 120 Hz ekran açık fakat poco f3 gibi dayanmıyor acaba yazılım sürümünde veya android sürümünden kaynaklı olabilir mi ? Konu hakkında yardımcı olabilecek hocalarımdan destek rica ediyorum
Merhaba,
Oneplus 8 mi Oneplus 8T mi ?
İki cihaz arasında kaldım ve fiyat farkı da çok değil bu nedenle siz olsanız hangi model ne için tavsiye ederdiniz ?
Desteğiniz benim için çok önemli şimdiden teşekkürler...
Merhaba,
An itibariyle poco M3 Endonezya için miui 12.0.10.0 güncellemesi geldi güncellendim.
Ekran görseli ekte olup pil performansı daha iyi en azından kullanımda farkettim. Güncelleme hakkında bilgisi olan var mı firmware sitesinde bu güncelleme beta olarak görünüyor ama hem beta kullanıcısı...
Merhaba, cihaz sürümüne ait görsel ekte olup twrp kurulduğunda telefon açılıp direk twrp ekranına atıyor yeniden başlattığımda da yine twrp ekranına atıyor hiçbir şekilde sistem açılmıyor ancak mi flash ile stock rom flaşladığımda açılıyor konu hakkında yardımcı olabilecek var mı
Merhaba,
cihazın ekran süresi doğru hesaplanmıyor mesela bu sabah ekran süresi 1 saatten fazlaydı şarj tükendikçe kontrol ettiğimde ekran süresinin düştüğünü gördüm görseller ektedir. Sorunun sebebini bilen var mı ?
Merhabalar,
Forumda daha önce kullandığım hesap sebebinin ne olduğunu bilmediğim durumdan dolayı yasaklanmış ama ortalama 1 yıldır e mail çalınmıştı ve mail adresimi geri alabildim eski hesabımın engelinin kaldırılması için kiminle iletişime geçebilirim