Mehmet alim kullanıcısının son içeriği

1. M

Yardım Minimum işlemci frekansı

İşlemci frekansını düşürdüm dün gece fakat pile etki etmedi bazı geçişlerde yavaşlama oldu.eski halindeki frekans ayarlarını da hatırlamıyorum.cpu-z uygulaması yükleyip işlemci frekanslarını atabilecek var mı
  2. M

Yardım miui 11 den miui 10 a dönüş

başlıkta da belirttiğim gibi twrp den nasıl dönerim miui 10 a dönmek istediğim sürüm 10.2.2
  3. M

Sohbet Hız Testi

Belli zaten imei sonrası 50 megabit zor görürsınuz turkcell de bile 1572285544 Hahaha hocam 9 se de fark ediyor band 20 gidiyor denemeden yorum yapmayın lütfen
  4. M

Yardım MIUI 11 pil yüzdesi

Tasarımsal olsaydı tel dışını ıng yapınca değşmezdi
  5. M

Yardım MIUI 11 pil yüzdesi

ayarlardan dili ingilizce olarak olarak ayarlayınca bug düzeliyor haberiniz olsun
  6. M

Yardım Mi 9SE Band20 ve 2G Çözüm Denemesi Yardımınız Gerekiyor

Hocam sınyal ıyı dıyorsun tamam hız testi at gorelım band 20 hem sınyalı hem ınternet hızını düşürdü
  7. M

Haber Bir mağazayı açamayan XİAOMİ

Çok buyuk rezıllık kı bu yogunluk yarın da olur öbür gün de 3 5 güvenlıkle mağaza açmaya kalktılar gırıştekı xray cihazı yan devrıldı rezıllık
  8. M

Soru Ankamall Açılışta olan var mı ?

Birşey beceremsıler yogunluktan iptal edıldı dıyorlar
  9. M

Haber Bir mağazayı açamayan XİAOMİ

An itibari ile mağaza açılışını iptal ettiler aşırı yoğunluktan bu yogunluk yarın açılsa yıne olacak bir şey beceremedıler vesselam
  10. M

Soru Ankamall Açılışta olan var mı ?

Hocam çok kalabalık sıradayız 1573888828 Parça parça içeri alınıyor toplamda tahmını 3 4 k sırada
  11. M

Rehber Mi Band 4 S.N.Ç. (Global Non-NFC)

Bağlantıyı koparmamayı deneyın sorunun tam bundan kaynaklandıgından emın değilim ama şimdilik bu gibi
  12. M

Rehber Mi Band 4 S.N.Ç. (Global Non-NFC)

Sanırım bağlantı kopup tekrar bağlandığında armalar görünmüyor bluetothu kapatıp açmak gerekiyor saçma bir hata
  13. M

Diğer Salla Kazan Hilesi

Çift ekran hılesı hala devam etmekte
  14. M

Soru Mi Band 4 Güncelleme ve Senkronizasyon Sorunu

Evet bu sorun bende de var alalı 2 gün oldu
  15. M

Soru Boş Ram Kullanımı

Hocam ihtimali yok bu ışın teleondakı toplam ram zaten 5400 MB nasıl oluyor da 5.5 boşta oluyor imkanı yok
Üst Alt