mehmet.akif kullanıcısının son içeriği

1. M

Yardım mi11T pro ve redmi note 11 pro için drençle imei kaydı yaptırmam gerekiyor.

Selamun aleyküm. mi 11T pro ve note 11 pro dirençle imei kaydı yapılması lazım.Yardımcı olabilirseniz mutlu oluruz. Eşimin ve benim telefonum. Direnç ile kayıt yaptırmalıyım. Konya'da bu işin erbabı var mı? Yoksa da, bu işin erbabı kim ve uygun bir fiyata yapılabilir mi?
  2. M

Soru MI11T pro için MIUI 14 EU rom yayınlanmayacak mı? Beta da yok. Alternatif rom var mı?

Şubat ayında mi11 t pro için miui 14 tabanlı rom yayınlanmış. Eu rom da stabil güncelleme yayınlamış. Kurdum. İnanılmaz hatalar var. Bildirim erişimi sistem kararlılığı ve benzeri. O dönemde yayınlanan miui 14 güncellemesinin hatalar nedeniyle kaldırıldığını okudum. Sanırım kurduğum rom bu...
  3. M

Yardım Bankalardan ve bazı sitelerden gönderilen doğrulama mesajlarını alamıyorum.

Selamun aleyküm. Mi 11t Pro cihazım var. Rom EU 12.5 Yeniden yükleme ve sıfırlama da yaptım. Yine de durum değişmedi. Malessef bankalardan gönderilen alışveriş veya giriş amaçlı şifreli mesajları alamıyorum. Birincide mesaj gelmiyor. İkinci ya da üçüncü denemede mesajlar geliyor. Bazı...
  4. M

Yardım Android 11 Bluetooth ve fiziksel klavye Türkçe dil sorunu

Selamun alekyüm. Merhaba. Ben telefonumda büyük metinler yazmak ve İngilizce çalışmak için Logitech k380 klavye aldım. Android 10 kullanırken türkçe-Q kullanabiliyordum. Çok da memnundum. EU 12.5 sürümünü kurdum. Malesef Türkçe olmuyor. Ek ayarlar-dil ve giriş-mouse ve klavye seçeneklerinden...
  5. M

Yardım Poco X3 Pro yakınlık sensörü düzgün çalışmıyor.

Xiaomi hala berbat yakınlık sensörü yazılımına sahip. Hala. telefondaki yakınlık sensörü sesli mesajları dinlerken ve görüşmeler sırasında bir kaç saniye sonra ekranı aydınlatıyor. Sesli mesajları zaten dinlemenize mani oluyor. Ekran aydınlanınca sesli mesajları dinlemek tam bir hayal oluyor...
  6. M

Yardım AOSP ve EU ROM zorumlu koyu mod etkinleşmiyor. Dark mod etkinleşmiyor.

Mi10, mi11 ultra, poco x3 pro ve Oneplus 2 farklı telefon kullandım. Oneplus'da etkinleştirebiliyorum. Koyu mod ayarlarında uygulamaları seçerek, seçili uygulamalar için koyu renk paleti kullanılıyor. Geliştirici seçeneklerinden zorumlu koyu mod ayarını etkinleştirmem gerekmiyor. Şimdi Android...
  7. M

Yardım Mi11 Ultra Bootloader kilidi açık. TWRP yazılamıyor.

Selamun aleyküm. Telefon elime yeni ulaştı. Şaşırtıcı şekilde Mi kilit açma durumu etkin. Yani kilit açık geldi. TWRP yazamıyorum. Yazma hatası veriyor. Blok hatası. İlk defa böyle bir şey görüyorum. Kilit açık görünüyor. Bu zaten şaşırtıcı. Telefon yeni. Kilit açık.yazma
  8. M

Yardım Fastboot, recovery açılmıyor. Ses tuşları tepki vermiyor.

Selamun aleyküm. Arkadaşlar, TWRP ile eski yedeğe dönmek için restore bölümünden EFS hariç seçtim. Kaydırdım. Yedeği yükleyemedi. Çok hızlı bir şekilde bitirdiğini gördüm. ben de TWRP sümünü değiştirmek için fastboot'a girmeye çalıştım. Telefonu yeniden başlatışım, son yeniden başlatışım oldu...
  9. M

Yardım AOSP romlar, hoparlor bass yüksekliği, viper4 driver kurulamama sorunları.

Selamun aleyküm. Çok sayıda AOSP rom denedim. Son olarak da HentaiOS ROM kurdum. Çok memnunum. Tek bir sorun var. Cihazın hoparloröünü zorlayan bas ve distorsiyon. Bu bir tek bende yok. İki arkadaşımda daha var. Onlarım cihazları ve benim cihazım sırasıyla Mi10, Mi10T, Poco F2 Pro. Hepimizde...
  10. M

Yardım AOSP ROM ses bozulması ve hoparlor hırlamasına çözüm?

Selamun aleyküm. Günlerdir bu berbat problemle uğraşıyorum. Hoparlor bozulmasın diye ses seviyesini 60 üstüne çıkartmadım. Ama, sinirim bozuluyor. Seste aşırı bas vermişler. root yetkisiyle de elimden geleni yaptım. Bazı klasörlere erişim elde etmeme rağmen, yazım yapamadığım için başarılı...
  11. M

Yardım Pixel rom ses seviyesi %70 üzeri distorsion problemine çözüm.

Selamun aleyküm. Bu sorun çok can sıkıyor. Umi kullanıyorum. Pixel Unoficial kurdum. Romda ve diğer AOSP romlarda da aynı sorun var. %70 üzeri ses açınca müzik dinlerken bariz distorsion ya da diğer adıyla hırlama oluyor. speakerde sorun yok. Ses bozulmasını nasıl düzeltirim? Viper4 kurdum...
  12. M

Yardım Mi10 ve F2 pro en sorunsuz ve en iyi AOSP rom hangisi?

Selamun aleyküm. Arkadaşlar, Pixel rom aradım sürekli. Bulduğum romlarda ve CR-Droid romda da distorsion sorunlarını gördüm. Kurmadım. Çünkü, notlarında bu sorunun olduğu yazıyordu. Ben de rom aramaya başladım. Bana AOSP yani, stok android rom lazım. CR-Droid gibi geliştirilebilen ve mümkünse...
  13. M

Çözüldü Battery Charge Limiter limit kapatılamıyor.

Selamun aleyküm: Telefonuma yükledim. Root ile izin verdim. Düşüncesizce %70 seviyesi ve altında şarj etmeye başlaması ve %80'de bırakmasını ayarladım. Sabahları %70 civarına iniyor. Şarj edemiyorum. Çünkü, %70 civarına gelmemiş. Sabaha kadar %10 civarı batarya tükeniyor. Ben tamamen iptal...
  14. M

Yardım Googleplay'den bilgisayar ile uygulama yükleyemiyorum. Yükle butonu silik görünüyor.

Selamun aleyküm. google play store uygulamasını sıfırladım. Hizmetleri de sıfırladım. Güncellemeleri kaldırdım. Google play ayarlarına bilgisayardan girdim. TÜm ayarları inceledim. Bir tek çözüm bile bulamadım. Hangi tarayıcıyla girersem gireyim, sonuç değişmiyor. sürekli resimdeki görüntüyle...
  15. M

Soru TWRP'yi ADB komutlarıyla yönetmek için komutların açıklamalı listesini edinebilir miyim?

Selam. Gözüm az görüyor. TWRP arayüzü keşmekeş. Benim ADB komutlarıyla işlemlerimi halledebilmem gerekiyor. Bu komutları global sitelerde araştırdım. Lakin, yeterli tam listeye ulaşamadım. Ulaştığım sitedeyse açıklamalar karmaşıktı. Komutları yazabilirseniz sevinirim. Site içi de baktım. Bir...
Üst Alt