Mehmet 90 kullanıcısının son içeriği

1. Mehmet 90

Yardım EU rom da AI hizmetleri çalışmıyor

Eu Roma geçsem daha iyi bir deneyim olmaz mı global den acaba bu cihazı değiştirme imkanım yok
  2. Mehmet 90

50 wat olanı kullanıyorum dediniz powerbank mı bide fiyatı nedir linki varmı
  3. Mehmet 90

Root yok bende maalesef bu şekilde işlemci hızını düşürmenin bir yolu var mı ki ama akşam olduğunda oyun oynuyorum yani gündüzleri pil performansı vermesi gerekir akşamları oyun Performansı düşüklüğü yaşamam gerekiyor bu şekilde bir çözüm yok mu
  4. Mehmet 90

Hocam merhaba konudan alakasız bir soru soracağım günlük 4 saat ekran süresi alıyorum bana az geliyor bu cihazda bu kadar Rum denemiş biri olarak pil ve dengesini nasıl yakalarım hangi romda
  5. Mehmet 90

Uygulama Xiaomi System Launcher RELEASE-6.01.05.1949

Ben de yüklendi ama hata veriyor ve o kısımda gözükmüyor hyperos 1
  6. Mehmet 90

Soru Mi14 90Hz

Şu kısımda olduğuna emin misin
  7. Mehmet 90

Soru Mi14 90Hz

SetEdit uygulamasını aç "System Table" (Sistem Tablosu) içinde olduğunu kontrol et. user_refresh_rate ayarını bulup değerini 120 yap. peak_refresh_rate ayarını bulup değerini 120 yap 1776473759 120 yazdım öyle kafama göre ama 90 da yapabilirsin Bir de alakasız ama cihazın hypros3 pil ömrü nasıl...
  8. Mehmet 90

Soru Mi14 90Hz

Set edit deneyin geçen gün uygulamalar arasında 60 harze takılı kaldı o şekilde çözdüm
  9. Mehmet 90

Yardım Telefon şarjdayken 120 pil'deyken 60hz çalışıyor

Telefon şarjdayken 120 pil'deyken 60hz çalışıyor arayüzde 120 uygulam 60 çok garip oyunlarda da çok sıkıntı oluyor lütfen yardım edin
  10. Mehmet 90

Yardım Xiaomi 15 Server Kayıt Yaptırmak İstiyorum Yardım

Hocam merhaba ben de aynı durumu yaşıyorum ama benim cihazım Xiaomi 14
  11. Mehmet 90

Yardım Bluetooth kulaklık aramada gözükmüyor

Mi 10 t pro telefonumu redmi buds 3 pro kulaklığına bağlıyorum ama aramadayken sesi hoparlörden veriyor mikrofonum bozuk olduğu için kulaklık kullanmak zorundayım resmini anlaşılması için bu sorunu nasıl çözeceğim
  12. Mehmet 90

Yardım Fps ölçer magisk modülü

Fps ölçer magisk modülü varmı pil performans uygulamasını kapadım o yüzden lazım
  13. Mehmet 90

Yardım Şanlıurfa da sağlam telefoncu

Arlaşlar Şanlıurfa da mi 10 t pro cihazımı rootlayacak sağlam telefoncu var mıdır
  14. Mehmet 90

Yardım Türk Telekom sosyal medya sınırsız sorunu

Türk Telekom sosyal medya sınırsız internetim bitiyor normalde hiç internetim azalmaması gerekirken de takılırken internetim bitiyor.
Üst Alt