Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mi 10 t pro telefonumu redmi buds 3 pro kulaklığına bağlıyorum ama aramadayken sesi hoparlörden veriyor mikrofonum bozuk olduğu için kulaklık kullanmak zorundayım resmini anlaşılması için bu sorunu nasıl çözeceğim
Android oyunlarda fps limiti kaldırmak mümkün mü mesela GTA devinitive oynuyorum 30fps sonrası yok Asphalt 9 oynuyorum 60 fps fps kısıtını kaldırmanın hiç bir yolu yok mu root olmadan
Poco X3 gt kullanıyorum Türk Telekom benim telefonumu j7 olarak görüntülüyor ımeı'dan sanırım çünkü j7'nin IMEI kullanıyorum telefonda şu an çift hat var Türk Telekom alan 3G görünüyor diğer telefonlarda 4G çekiyor ama benim telefonda çift hat olduğu için olabilir mi bunun bir çözümü var mı
Telefonu güncellersem çöker mi poco X3 gt 13 sürümünde 14'e yükseltirsem çöker mi
Bu işlemi bilgisayarsız yapacağım bilgisayarım yok daha önce telefonuma ımeı
atıldı yurt dışı olduğu için
Geliştirici seçeneklerindeki Bluetooth
Ayarları nasıl olmalı yeni kulaklık aldım redmi buds 3 pro akustik yapısından dolayı mıdır bilmiyorum ama sesi az geliyor uzun süre takınca kulaklıklarda acıtıyor power amp'yi kullanmama rağmen sesi az geliyor
Redmi buds 3 pro ses kısık qcy t17s ten redmi buds 3 pro ya geçtim sesi ona göre daha az ama bu daha pahalı nasıl oluyor biri bana yardımcı olsun sesini arttırmanın
1697916332
Bilgisi olan yok mu
Abimin telefonu için soruyorum telefon 10 t pro telefonu aldıktan sonra mikrofon sorunu oldu değişmesine rağmen herhangi bir iyileşme olmadı kulaklık aldık telefon ile konuşurken kulaklığın değil telefonun mikrofonunu kullanıyor hala kulaklığın mikrofonun kullanmasını nasıl sağlayabiliriz