Mehmet 90 kullanıcısının son içeriği

1. Mehmet 90

Yardım Bluetooth kulaklık aramada gözükmüyor

Mi 10 t pro telefonumu redmi buds 3 pro kulaklığına bağlıyorum ama aramadayken sesi hoparlörden veriyor mikrofonum bozuk olduğu için kulaklık kullanmak zorundayım resmini anlaşılması için bu sorunu nasıl çözeceğim
  2. Mehmet 90

Yardım Fps ölçer magisk modülü

Fps ölçer magisk modülü varmı pil performans uygulamasını kapadım o yüzden lazım
  3. Mehmet 90

Yardım Şanlıurfa da sağlam telefoncu

Arlaşlar Şanlıurfa da mi 10 t pro cihazımı rootlayacak sağlam telefoncu var mıdır
  4. Mehmet 90

Yardım Türk Telekom sosyal medya sınırsız sorunu

Türk Telekom sosyal medya sınırsız internetim bitiyor normalde hiç internetim azalmaması gerekirken de takılırken internetim bitiyor.
  5. Mehmet 90

Yardım Android oyunlarda fps limiti

Android oyunlarda fps limiti kaldırmak mümkün mü mesela GTA devinitive oynuyorum 30fps sonrası yok Asphalt 9 oynuyorum 60 fps fps kısıtını kaldırmanın hiç bir yolu yok mu root olmadan
  6. Mehmet 90

Yardım quickshortcutmaker bu uygulamayı kullanamıyorum

quickshortcutmaker uygulamasını kullanarak kısayol getirecektim ama olmadı lütfen yardımcı olur musunuz
  7. Mehmet 90

Yardım Google hesabımı açamıyorum

Telefon numarası ve telefonu değiştirdim ama gmaili açamıyorum kod eski numaraya gidiyor Nasıl çözeceğim lütfen yardım edin
  8. Mehmet 90

Yardım Türk Telekom telefonumu j7 olarak görüyor

Poco X3 gt kullanıyorum Türk Telekom benim telefonumu j7 olarak görüntülüyor ımeı'dan sanırım çünkü j7'nin IMEI kullanıyorum telefonda şu an çift hat var Türk Telekom alan 3G görünüyor diğer telefonlarda 4G çekiyor ama benim telefonda çift hat olduğu için olabilir mi bunun bir çözümü var mı
  9. Mehmet 90

Yardım Yurt dışı telefonu güncellersem çöker mi

Telefonu güncellersem çöker mi poco X3 gt 13 sürümünde 14'e yükseltirsem çöker mi Bu işlemi bilgisayarsız yapacağım bilgisayarım yok daha önce telefonuma ımeı atıldı yurt dışı olduğu için
  10. Mehmet 90

Yardım Geliştirici seçeneklerindeki Bluetooth

Geliştirici seçeneklerindeki Bluetooth Ayarları nasıl olmalı yeni kulaklık aldım redmi buds 3 pro akustik yapısından dolayı mıdır bilmiyorum ama sesi az geliyor uzun süre takınca kulaklıklarda acıtıyor power amp'yi kullanmama rağmen sesi az geliyor
  11. Mehmet 90

Yardım Redmi buds 3 pro ses kısık

Redmi buds 3 pro ses kısık qcy t17s ten redmi buds 3 pro ya geçtim sesi ona göre daha az ama bu daha pahalı nasıl oluyor biri bana yardımcı olsun sesini arttırmanın 1697916332 Bilgisi olan yok mu
  12. Mehmet 90

Yardım 10t pro mikrofon sorunu

Abimin telefonu için soruyorum telefon 10 t pro telefonu aldıktan sonra mikrofon sorunu oldu değişmesine rağmen herhangi bir iyileşme olmadı kulaklık aldık telefon ile konuşurken kulaklığın değil telefonun mikrofonunu kullanıyor hala kulaklığın mikrofonun kullanmasını nasıl sağlayabiliriz
  13. Mehmet 90

Tema Gece gündüz hava durumuna göre değişen tema

Gece gündüz yada hava durumuna göre değişen tema önerisi var mı lütfen yardımcı olun
  14. Mehmet 90

Çözüldü YouTube vanced

YouTube vanced kapandı galiba çalışan bir sürümü vesaire varsa lütfen atabilir misiniz
  15. Mehmet 90

Yardım Faturaya ek bu iki kulaklıktan birini alacağım ama hangisi karar veremedim telefonum Xiaomi

Faturaya ek bu iki kulaklıktan birini alacağım ama hangisi karar veremedim telefonum Xiaomi
Üst Alt