Mehmet 27 kullanıcısının son içeriği

1. M

Yardım Çağrı Geçmişi Kaydı Boş Görünüyor

İlginç bir sorun daha önce karşılaşan oldu mu acaba Mi 10 - Hindistan Kararlı Rom V12.0.3.0.QJBINXM yüklü Gelen-Giden-Cevapsız çağrıları kaydetmiyor.Çağrı geçmişi tamamen boş görünüyor.
  2. M

Yardım SD Kart Bulunamadı

Global Kararlı Rom Miui v12.0.1.0 Kişileri içe dışa aktar.Depolama birimine aktar dediğimde SD kart bulunamadı diye bir hata veriyor ve telefon donuyor.
  3. M

Yardım Redmi Note 8 Brick

Bir arkadaşımın Redmi Note 8 telefonu bootloader kapalı MIUI 11.0.9.0 Kararlı rom yüklü bir telefoncu müdahale etmiş IMEI leri silinmiş.Bu telefonu kurtarma olasılığı varmı acaba yardım ederseniz sevinirim.Saygılar.
  4. M

Yardım Mi hesabıma giriş yapamıyorum

Goggle da arattığımızda çıkan bazı adreslere girişte hata veriyor.Yukardaki verdiğim adresten giriş yapabiliyorum sorun yok sorununuz neden kaynaklanıyor anlamadım.
  5. M

Yardım Mi hesabıma giriş yapamıyorum

https://account.xiaomi.com/ Buradan bir deneyin hocam
  6. M

MIUI 11 Durum Çubuğu

Global kararlı 11.0.6.0
  7. M

MIUI 11 Durum Çubuğu

Hepsinde de aynı hiç bir değişiklik yok arkadaşım.Hatta MIUI 10 da Karanlık modu kapatıp tekrar başlattığında sorun düzeliyordu.MIUI 11 de buda olmuyor.
  8. M

MIUI 11 Durum Çubuğu

MIUI 11 hangi temayı yüklersek yükleyelim durum çubuğu değişmiyor hep klasik temanın durum çubuğu kalıyor.
  9. M

Soru Beta Hesabı

Varsa bende alabilirim. MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. M

Madalya 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun!

Cumhuriyet bayramımız kutlu olsun.
  11. M

Madalya 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlu olsun. ( Madalya )

Zafer Bayramınız kutlu olsunclap~~
  12. M

Mod Status Bar XL (MIUI 10) Saat/Pil/Operatör Adı Büyütme (GÜNCEL)

Elinize emeğinize sağlık hocam.Yükleyen birinden ekran görüntüsü alabilir miyiz acaba.
  13. M

Madalya [Anket] Mi Taşınabilir Şarj Cihazı Anketi 2019

Anket tamamlanmıştır.İyi forumlar.
  14. M

İnceleme Mi 8 için kılıf ve ekran koruyucu...

Xiaomi mi 8 dark ultra koruma karbon fiber doku silikon kılıf MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. M

İnceleme Mi 8 için kılıf ve ekran koruyucu...

Xiaomi mi 8 dark ultra koruma karbon fiber doku silikon kılıf MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt