Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İlginç bir sorun daha önce karşılaşan oldu mu acaba Mi 10 - Hindistan Kararlı Rom V12.0.3.0.QJBINXM yüklü Gelen-Giden-Cevapsız çağrıları kaydetmiyor.Çağrı geçmişi tamamen boş görünüyor.
Global Kararlı Rom Miui v12.0.1.0
Kişileri içe dışa aktar.Depolama birimine aktar dediğimde SD kart bulunamadı diye bir hata veriyor ve telefon donuyor.
Bir arkadaşımın Redmi Note 8 telefonu bootloader kapalı MIUI 11.0.9.0 Kararlı rom yüklü bir telefoncu müdahale etmiş IMEI leri silinmiş.Bu telefonu kurtarma olasılığı varmı acaba yardım ederseniz sevinirim.Saygılar.
Goggle da arattığımızda çıkan bazı adreslere girişte hata veriyor.Yukardaki verdiğim adresten giriş yapabiliyorum sorun yok sorununuz neden kaynaklanıyor anlamadım.
Hepsinde de aynı hiç bir değişiklik yok arkadaşım.Hatta MIUI 10 da Karanlık modu kapatıp tekrar başlattığında sorun düzeliyordu.MIUI 11 de buda olmuyor.