Mehmet 27 kullanıcısının son içeriği

1. M

Madalya MIUI Sever Madalyası Kazanın

İyi Forumlar.
  2. M

Madalya Şampiyon Beşiktaş [ Madalya Ödülü ]

Tebrikler.Beşiktaş haketti.
  3. M

MIUI 12 Mi 10 - Hindistan Kararlı Rom V12.2.6.0.RJBINXM İndirme Bağlantıları

Dosya yöneticisi verilerini temizleyince düzeldi.
  4. M

MIUI 12 Mi 10 - Hindistan Kararlı Rom V12.2.6.0.RJBINXM İndirme Bağlantıları

Bu güncellemeyi yükledikten sonra excell,word,PDF dosyaları açılamadı hatası veriyor sizde de aynı sorun varmı arkadaşlar.
  5. M

Soru NFC ile Ödeme Yapanlar Her Seferinde Uygulamaya Giriyor mu?

maximum mobil giriş yapıp yana kaydırrarak mobil temazsız ödemeyi tekrar aktifleştirip limit belirleyeceksin.
  6. M

Yardım Sim Kart Etkinleştirilmedi Hatası

Gerçekten rahatsız edici bir durum basit bir yöntemle çözüldü ve sim kart etkinleştirildi.Telefonun dilini İngilizce(United Kingdom) yaptım yeniden başlattım ve sim kart etkinleştirildi.Tekrardan dilini Türkçe yaptım şu an herhangi bir sorun yok.
  7. M

Soru Global romlardan Indo rom?

İndo Endonezya rom çift hat desteği yok kardeş.
  8. M

Yardım Mi 10 için kılıf ve ekran koruyucu önerisi

Kılıf Spigen Ekran koruyucu Zore Curve Short nano öneririm Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. M

MIUI 12 Mi 10 - Hindistan Kararlı Rom V12.2.2.0.RJBINXM İndirme Bağlantıları

Bana OTA yolu ile geldi güncelleme.
  10. M

Soru NFC ile Ödeme Yapanlar Her Seferinde Uygulamaya Giriyor mu?

Maximum mobile giriniz girişe tıkladıktan sonra ben değilim deyip çıkış yapıp aktivasyonu tekrardan yaptığınızda düzelmesi gerekiyor.
  11. M

Yardım Çağrı Geçmişi Kaydı Boş Görünüyor

Yok mu arkadaşlar bu konuda yardım edebilecek kimse.Yeniden rom yüklesem düzelir mi acaba.
  12. M

Yardım Çağrı Geçmişi Kaydı Boş Görünüyor

İlginç bir sorun daha önce karşılaşan oldu mu acaba Mi 10 - Hindistan Kararlı Rom V12.0.3.0.QJBINXM yüklü Gelen-Giden-Cevapsız çağrıları kaydetmiyor.Çağrı geçmişi tamamen boş görünüyor.
  13. M

Yardım Sim etkinleştirme sorunsalı

Arkadaşlar bir kaç gündür bende bu sorunla uğraşıyordum.Gerçekten rahatsız edici bir durum basit bir yöntemle çözüldü ve sim kart etkinleştirildi.Telefonun dilini İngilizce(United Kingdom) yaptım yeniden başlattım ve sim kart etkinleştirildi.Tekrardan dilini Türkçe yaptım şu an herhangi bir...
  14. M

MIUI 12 Mi 8 - Global Kararlı V12.0.2.0.QEAMIXM İndirme Bağlantıları

OTA İndirme Bağlantısının boyutu neden bu kadar 48.7 MB bir sorun mu var acaba.
Üst Alt