Mehmed_ kullanıcısının son içeriği

1. M

Tavsiye Telefon önerisi

Merhaba arkadaşlar iyi bayramlar .Uzun süredir xiomi marka telefon kullanan biri olarak,Redmi note 10 pro cihazımı sattım .Bir daha xiaomi ye bulaşmak istemiyorum. Çok fazla bir bütcem yok en fazla 5 bin küsürlere çıkabilirim . Amoled ekranlı maksimum 6 ve ya 8 gb ramli tel bakıyorum .Bana...
  2. M

Yardım İmei çift sim kayıt yardım

Merhabalar cmrtsi günü cihazı aldıgım yere kayıt ettirmek için götürdüm.Bana yeni yöntem olduğunu, çift sim kayıt yapıldığını ve tüm güncellemelerin alındığı söylendi. Direnç istemedigimi söyledim yeni cihaz içi açılsın istemedim .Yazılımsal müdahale edilcek dendi kayıt yapıldı şuan çift sim...
  3. M

Yardım Rm note 10 pro root kaldırma

Merhabalar bootlader kilidini açtım .Cihazıma imei attırcam bugun. Root kaldırma işlemini imei atan kişi yaparmı.Zor bir işlem mi ,Bankacılık uygulamalarını aktif kullanıyorum sorun yaratıyor diyor bir çok kişi.
  4. M

Yardım Redmi note 10 pro kayıt

Merhaba arkadaşlar hayırlı akşamlar herkese.Redmi note 10 pro telefonumun bootlader kilidini açtım . Aramızda kullanan varsa bilgi almak istiyorum.İmei attırınca güncelleme yapmama ve performans kaybı olur diye bazı yazılar okudum .Sizde orjinal haliyle 8 ay kullanmalımıyım gerek varmı imei...
  5. M

Soru Bootloader kilidi yardım

Merhaba arkadaşlar,Bu hafta sonu redmi note 10 pro aldım ve Bootlader kilidinin açılmasını beklemeye başladım aldıgım yer açılınca imei işlemini yapıcak. Tüm ayarları yapıp bana verdi kilit açılınca getir dedi.Yalnız ben eski telefonumdan mi hesabından çıkmayı unuttuğumu yeni fark ettim ve yeni...
  6. M

Sohbet Xiaomi 11 lite

Merhaba arkadaşlar Xiaomi 11 lite 5g almak istedim. Yurt dışı kayıtsız olarak. Bana kayıt yapılamıyor 10 ay civarı bekleyip, Kapanma mesajı gelince bizi hemen ara halledelim dendi bende vaz geçtim içime sinmedi bu durum almadım. İlk çıkan Mi 11 lite serisinden alsam onda da bu sorun olurmu...
Üst Alt