Mehemmed.isg kullanıcısının son içeriği

1. Mehemmed.isg

Soru MİUİ 12 Gözümüz yolda kaldı.

Endonezya rom Kulanyorum MİUİ11 deyim ve artk kasmaya başladı. Bildirim panelin açdığına ve hücresel veri ac kapa yapınca, Wifi ac kapa yapnca kasiyor. Cok az bi surelik takılma yaşıyorum. Miyi 12 gelince düzelir diye umuyorum. Ve zaman belimi?
  2. Mehemmed.isg

Yardım Güncelleme sonrası!

Android 10 yapdım ekran sag aldan yukari Kaydirinca asisdan acılıyor nasil kapatırım
  3. Mehemmed.isg

Soru En stabil rom?

Redmi note 8 pro kulanyorum Global romdayım. En stabil rom hangisini onerirsiniz?
  4. Mehemmed.isg

Yardım Apk yukleme sorunu?

Cihar redmi note 8 pro. Miui pro kurulu Android 10. Apk kurarken bole bir hata alyorum?Nasil halede bilirim?
  5. Mehemmed.isg

Soru Pubg Kulaklık?

Redmi note 8 pro icin Pubg kulaklık önere bilir misiniz? Aliexpress linki olrsa sevinirim :)
  6. Mehemmed.isg

Tema Kilit ekranı?

Bir cok temada kilit ekraninda dokununca cok fazla titresim verir onu kapatmanin bi yolu varmi ?
  7. Mehemmed.isg

Soru bu Bir ekran sorununu mu?

Whatsapp kulanirken sohbet ekrandan geri gonus yaparken masa usdu fotarafi az da olsa whasap arka plande beliriyor ve gidiyor. Bu bir sorunmu yoksa bole bisey varmi ?
  8. Mehemmed.isg

Soru Kullanım alanı ?

Selam Ben . Mi Router 4A Gigabit version almayi dusundum wifi modem gibi kulanla biliyor dediler bi bilgisi olan varmi ? 1576841821 ?
  9. Mehemmed.isg

Soru Redmi Note 8 Pro Rom Oneri /İsteği ?

Redmi note 8 Pro icin rom Önerisi ala bilir miyim? Tavsiyelerinizi bekliyorum.
  10. Mehemmed.isg

Yardım Notify & Fitness for Mi Band

Notify & Fitness for Mi Bandkulanyorum pro surum lazm bula bilirsinizmi?
  11. Mehemmed.isg

Yardım Redmi ekranda takldi

Redmi note 8 pro root atarken hata oldu Redmi ekranda takldi reset atp duruyo? Napmaliyim acil yardim. Bootloader acik
  12. Mehemmed.isg

Soru Almaya değermi ?

Ben azer aycandayim burda note 8 pro 550 AZN. 9T ise 800+ satsda bu yuzden butcem yetmyor 1571160078 Snapdragonla mtk arasndaki fark nedir ne gibi sorunlar cika.bilir ?
  13. Mehemmed.isg

Soru Almaya değermi ?

Hayir
  14. Mehemmed.isg

Soru Almaya değermi ?

Batarya sorun degil gunun cogu kismda isde oldugm icn bana performansli bisey lazm
Üst Alt