Meduni12 kullanıcısının son içeriği

1. Meduni12

Yardım hoparlör ile görüşmede ses kesilmesi

arkadaşa aldığımız mi9se cihazında telefon görüşmesini hoparlör ile yaptığında bir kaç saniye sonra karşıya ses gitme kesiliyor. benzer sorunla karşılaşan var mı ya da çözümü bilen var mı telefonu kulağa vs götürme yok bildiğiniz förüşmeyi hoparlör açıp yapmaya çalılıyor ilk açılışta alo...
  2. Meduni12

İpucu Huawei temalarını Xiaomide kullanabilirsiniz

Huawei temasını uzantısını değiştirerek yüklemek istedim ve sonuç başarılı uzantıyı mtz yaparsanız xiaomi ye de yükleyebilirsiniz benzer altyapılar kullanılıyor çin menşeli firmalarda sadece denemek isteyenler için hatırlatma
  3. Meduni12

MIUI 11 MiuiPro Beta ve Stabil Romlar

bu sürüm baya fark barındırıyor. bir iki hata var evet ama eklenen yeni özellikler adapte edildikçe oturacak
  4. Meduni12

Tema Herkes kullandığı temanın ekran resmini paylaşsın

paylaşılan ios temasını kendime göre uyarladım duvarkağıtlarını kendim ekledim blur ayarını kendim çoğalttım alt tuşların biraz daha yukarı taşınması için geliştirici seçeneklerinden pp değerini 358 yaptım hatta takvim günleri ingilizceydi türkçeye çevirdim sayılarında yeşilimsi yaptım vs vs...
  5. Meduni12

Tema Herkes kullandığı temanın ekran resmini paylaşsın

bu tasarım süper bence
  6. Meduni12

Soru Çift tiklama

miuipro android miui11 bu var
  7. Meduni12

Uygulama Whatsapp Aero ile Sınırsız Yetki, Sınırsız Özellik, IOS TEMA!

çevrimiçi durumu gizlediğimizde karşı tarafın da çevrimiçi olup olmadığını göremiyoruz bu çözülürse güzel olur
  8. Meduni12

Ana Başlık Airdots Dolandırıcılığı

dava açın. nitelikli dolandırıcılık
  9. Meduni12

Soru Isınma sorunu

farkına varmadan kamera flaş açık bırakılıyor. millet çantasından cebinden vs çıkarıp telefonu cevaplarken flaşı açık olan yüzlerce kişi gördüm orda burda
  10. Meduni12

MIUI 11 MiuiPro Beta ve Stabil Romlar

9.11.14 yayınlandı
  11. Meduni12

Uygulama Whatsapp Aero ile Sınırsız Yetki, Sınırsız Özellik, IOS TEMA!

paylaşorsanız sevinirz 1573759832 işin makyaj kısmı için de adodizayn arkadaşımıza teşekkür ediyoruz
Üst Alt