Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selamun aleyküm arkadaşlar sredmi note 10 pro Endonezya romu kullanıyorum mesajlar ve arama seçenekleri MIUI nin kendi uygulamaları Google un değil. Hindistan romuda bu şekilde MIUI arama ve mesajlar uygulamalarını mı kullamıyor yoksa Google un kilerimi?
Daha önce miui ve Google aplikasyonlarını kaldırmak için brt.exe uygulamasını forumdan indirip kullanıyordum şuanda linki güncel değil nasıl ulaşabilirim bu programa. Teşekkürler.
2 gündür bu romu kullanmaktayım. Ekran süresi olarak ve akıcılık olarak gayet güzel fakat telefon görüşmesi yaparken 70-80 sn gibi bir süre içerisinde görüşmeyi otomatik sonlandırıyor. 5 aramanın 1 tanesinde bu sorunu kesin yaşıyorum. Çözüm olarak önerebileceğiniz birşey ya da daha sorunsuz bir...
Bilgisayarda yüklü olmalı . Google dan xiaomi usb, adb driverları diye aratırsanız setuplarını bulursunuz . Eğer bunları yüklemesseniz konu başlığındaki program telefonunuz tanımaz