medracs kullanıcısının son içeriği

1. medracs

Yardım Uygulama Pil Tasarrufu

Arkadaşlar ben fotoğrafta işaretlediğim yere giriş yapamıyorum sebebi nedir acaba tıklanmıyor hiç bir şekilde?
  2. medracs

Soru Hindistan romu hakkında?

Selamun aleyküm arkadaşlar sredmi note 10 pro Endonezya romu kullanıyorum mesajlar ve arama seçenekleri MIUI nin kendi uygulamaları Google un değil. Hindistan romuda bu şekilde MIUI arama ve mesajlar uygulamalarını mı kullamıyor yoksa Google un kilerimi?
  3. medracs

Yardım BRT.exe hakkında

Daha önce miui ve Google aplikasyonlarını kaldırmak için brt.exe uygulamasını forumdan indirip kullanıyordum şuanda linki güncel değil nasıl ulaşabilirim bu programa. Teşekkürler.
  4. medracs

Soru Redmi note 9 pro netflix

Hayırlı akşamlar redmi note 9 pro kullanıcıları Netflix film ve dizilerini HD izleyebiliyor mu ?
  5. medracs

Rom Mi Note 10 Lite

Mi Note 10 Lite cihazı için Endonezya romu yok mu acaba ?
  6. medracs

Yardım RevOs - 9.10.31

2 gündür bu romu kullanmaktayım. Ekran süresi olarak ve akıcılık olarak gayet güzel fakat telefon görüşmesi yaparken 70-80 sn gibi bir süre içerisinde görüşmeyi otomatik sonlandırıyor. 5 aramanın 1 tanesinde bu sorunu kesin yaşıyorum. Çözüm olarak önerebileceğiniz birşey ya da daha sorunsuz bir...
  7. medracs

Rom Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Aosp Extended v6.7 OFFİCİAL [9.0 Pie] Custom Rom

rom oldukça akıcı ve sorunsuz 1 haftadır kullanıyorum herhangi bir sorun yaşamadım ekran süresi de oldukça iyi durumda.
  8. medracs

Yardım Sarj

hocam şu genom karneli bulamadım linkini yollar misin rica etsem?
  9. medracs

Yardım Sarj

hocam bahsettiğiniz karnel in linkini paylaşırmısınız?
  10. medracs

Sistem uygulamalarını (Miui App ve Google App) kaldırma[Rootsuz]

Bilgisayarda yüklü olmalı . Google dan xiaomi usb, adb driverları diye aratırsanız setuplarını bulursunuz . Eğer bunları yüklemesseniz konu başlığındaki program telefonunuz tanımaz
  11. medracs

Rom Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Superior Os OFFİCİAL [9.0 Pie] Custom Rom

2 gündür kullanıyorum herangi bir sorunla karşılaşmadım gayet stabil ve akıcı, ekran süresinide ekran fotoğrafı alıp bırakıyorum .
  12. medracs

Rom Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Superior Os OFFİCİAL [9.0 Pie] Custom Rom

hocam yeni güncelleme gelmiş bilginize
  13. medracs

Rehber Miui Bloatware, Android Sistemi Pil Tüketimi ve Gizlilik (Güncel Çözüm)

üstad "Xiaomi Adb Fastboot Tools" olduğu linkte sıkıntı var sanırım ilgilenebilir misin acaba ?
Üst Alt