Mecarda kullanıcısının son içeriği

1. M

Rom MIUI 8.2 Kararlı Rom Güncellemesi (16.02.2017)

8.2.2.0'da GPS çalışmıyor, bu sorunu yaşayan var mı? MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  2. M

Rehber Güncelleme Almayan Yurtiçi Mi5'lere Orijinal ROM Yüklenmesi

Forumda yardım alabileceğiniz başka kişiler var, o kadar bilgim yok. Sent from my MI 5 using Tapatalk
  3. M

Yardım USB 3.0

Merhaba Mi5'imin kablosunu kaybettim. Aynı kablodan almak yerine başka kablolara da bakıyorum. Merak ettiğim konu ise USB 3.0 destekliyor mu telefon? Bir başka deyişle kablonun USB 3.0 olmasının bir anlamı var mı Mi5 özelinde?
  4. M

Haber Xiaomi Mi S : Atom Karınca

Güzele benziyor Sent from my MI 5 using Tapatalk
  5. M

Olabilir, haklısınız. Ama bilmeyen için her yol risklidir aslında. Delta bile olsa garantili cihaz alan biri için kilidi açmak hayal kırıklığı olur. Diğer türlüsü için bence de bir problem yok. Sent from my MI 5 using Tapatalk
  6. M

Kilidi açmadan yaptık benimkini edl kablosu da yoktu. Versiyon farklarından dolayı gerekebilir bilemedim. 7.2.8.0.0'dı benimki. Kilit açılınca garanti gidiyor olması lazım. Sent from my MI 5 using Tapatalk
  7. M

Yardım hepsi burada mi8 güncelleme

Unlock yapmaya gerek yok. Sent from my MI 5 using Tapatalk
  8. M

Duyuru Karşılaştır.web.tr Açıldı - Bir MIUI Türkiye Projesidir.

Böyle forumları pek takip etmiyorum. Zaten bir tane takip ettiğim forum var. Garipsedim açıkçadı, rahatsız edici geldi. Bu benim düşüncem tabi.
  9. M

Duyuru Karşılaştır.web.tr Açıldı - Bir MIUI Türkiye Projesidir.

Niye herkes hocam diyor forumda [emoji5]️ Sent from my MI 5 using Tapatalk
  10. M

Yardım Mİ 5 yardım

Kilidi açmadan yapmanız gerekiyor diye biliyorum. Sent from my MI 5 using Tapatalk
  11. M

Mi5 telefonum Şarj olmuyor

Hepsiburadayla iletişime geçmek lazım önce. Sonuçta kullanıp da bozulmamış.
  12. M

Soru Çift Simde de aynı imei

Tek imei yüklenmiş dediğiniz, kim yüklemiş? Sent from my MI 5 using Tapatalk
  13. M

Mi5 telefonum Şarj olmuyor

Kendi adaptörü ile 1 saat civarı şarj oluyor. Tabi ki normal değil. Sent from my MI 5 using Tapatalk
  14. M

Yardım XIOMI MI 5 BILDIRIM ISIGI RENKLERI

Nereden ayarlıyorsunuz ki? Sent from my MI 5 using Tapatalk
  15. M

Mi5 Antutu Puanı

Normalde cihaz sıfırken yapmak lazım. Benim 122 ve 123bin çıktı. Sent from my MI 5 using Tapatalk
Üst Alt